Mikor indul idéntől a fűtési szezon?
Figyelt kérdés
Mondjuk egy hete majd kinyultam a hőségbe, de nem gondoltam volna, hogy már jó lenne fűteni 😅szept. 13. 20:41
2/9 anonim válasza:
Nem most.
Most a pulcsiban melegítőben alvás jön 3-4 hétig.
Majd jön a vénasszonyok nyara visszamegedés.
Addigra pedig átáll a test arra hogy hideg jön.
Mondjuk ilyen kemény váltásra, hogy vasárnap 32fok, ma meg 11 fok még én se emlékszem.
Pedig 47 vagyok.
3/9 anonim válasza:
Nálunk ma, kint 6 fok volt nappal...
4/9 anonim válasza:
Szeptembertől a távfűtősök készen állnak a fűtésre. Általában az október 15 a hivatalos szezon kezdete. De pl a mi házunknak szerződése van bizonyos hőmérséklet-átlag elérésekor bekapcsolni a fűtést. Persze, ilyenkor úgynevezett temperáló fűtést adnak.
5/9 anonim válasza:
Itt hivatalosan szeptember 15, de amennyibben az átlaghőmérséklet nem indokolja, nem indítják még el. Tavaly is október közepén indították. Csak pár napig lesz ilyen hűvös, remélem emiatt nem kapcsolják még be, mert hihetetlenül drága még lekapcsolt radiátorokkal is.
7/9 anonim válasza:
Én már elindítottam, tegnap 8-9 fok volt egész nap. Győri távhősök, ha kérik elindítják nekik.
8/9 A kérdező kommentje:
fenébe köszi
szept. 14. 14:04
9/9 anonim válasza:
Remélem október 15 előtt nem, inkább utána. Itt ülök a résnyire nyitott erkélyajtó mellett rövid alsóban- felsőben. Ha meg megyek aludni, a másik szobába, tárom kifele ezt az ajtót. Meg is gyulladnék ha beindítanák a fűtést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!