Ebbe az évbe mikor kezdődik a fűtési szezon? A kooperatív törzs nem hozta előre?
A fűtési szezon a legnagyobb covidos szezonban sem szükséges, ha meleg van. És délben például 29 fok van.
Nem jajgatni, alkalmazkodni a körülményekhez.
"Kabátba kell elmenni dolgozni"
Miért, nálatok az utcát is fűtik? Mert én minden télen kabátban megyek dolgozni.
"Reggel nagyon hideg van. Kabátba kell elmenni dolgozni, nagyon hideg van. "
Hogy gondoltad? Ezentúl fűtsék neked az utcákat és küldjék ki róla a számlát havonta?
Mi lenne ha felvennél egy kabátot és elintéznéd ennyivel?
Télen mit fogsz csinálni amikor nem 8 fok lesz reggel, hanem -15?
Falusi házban élek, most 24,1 °C van a szobában; az utóbbi 7 napban 21,2 °C volt a hőmérséklet minimum. Egész évben 21 °C-ra van állítva a gázkazánt kapcsoló termosztát; nem indítja be a kazánt.
Gondolom, hogy ha fűtési időszakról kérdezel, akkor távfűtésről van szó, mert egyedi fűtést akkor kezd az ember, mikor akar. Ahol távfűtés van, a beépítettség és a nagyarányú burkolt útfelület miatt hajnalra kevésbé hűl le a levegő, mint nálunk, ahol alacsony a telkek beépítettsége és nagy arányú a növényi felületű talaj. Úgyhogy ott még kevésbé kell fázni.
Szokás szerint hajnali fél ötkor nyitottam a kaput az autóval induló fiamnak, utána mentem a boltba. Nagykabátra nem volt szükségem, bőven elég volt egy vékony pulóver.
Egyébként, mint minden évben, szeptember 15-től május 15-ig tart a távfűtési időszak. ← 157/2005. (VIII. 15.) Korm. rendelet a távhőszolgáltatásról szóló 2005. évi XVIII. törvény végrehajtásáról 3. melléklet 2.1.7.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!