Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » A kollégiumban nekem kell...

A kollégiumban nekem kell kivinni a kukát?

Figyelt kérdés
Nekem kell kivinni a szemetet ha megtelt vagy hétvégén erte jon a takarító? Hétvégén nem leszek a koliban es felek hogyha nem viszik el akkor megint jonni fognak ra a bogarak(a szagarol nrm is beszelve)

szept. 12. 22:20
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Azt mondod, a múltkor is jöttek rá a bogarak. Akkor végül ki vitte ki a szemetet? Morzsánként elhordták a bogarak?

Amúgy az egész kukát nem kell kivinned, csak ki kell belőle emelned a szemetes zsákot, amiben a szemét van és azt kell a szobából kivinni. Ha a kukát nem béleltétek szemetes zsákkal, akkor fogj egy szemetes zsákot és ürítsd bele a szobai kuka tartalmát.

Extra tipp: ha több szemetes zsákba válogatod a kuka tartalmát, azok súlya egyenként kisebb lesz, tehát nem sérülsz le, míg egyenként kitipegsz vele a nagy kukához, csak többször kell fordulnod.

szept. 13. 17:52
 12/12 anonim válasza:

Igen, a legtöbb koliban te viszed ki a szemetet.

Ha van szobatársad, megbeszélheted vele, hogy van ez az egészségügyi cucc, légyszilégyszi legyen ő, aki kiviszi a szemetet, cserébe te vállalsz vmi másik feladatot. Ha nincs, ugyanez működhet egy jó arc szomszéddal vagy egyéb, szinteden lakó emberrel.

De biztos van valahol koliszabályzat, olvasd el, az a biztos.

szept. 25. 18:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!