A kollégiumban nekem kell kivinni a kukát?
Figyelt kérdés
Nekem kell kivinni a szemetet ha megtelt vagy hétvégén erte jon a takarító? Hétvégén nem leszek a koliban es felek hogyha nem viszik el akkor megint jonni fognak ra a bogarak(a szagarol nrm is beszelve)szept. 12. 22:20
1/12 anonim válasza:
Biztos van ott vezető aki megmondja hogy zajlik a takarítás.
2/12 anonim válasza:
Takarító?! A szobáját mindenkinek magának kell takarítani. Legalábbis a legtöbb koliban
3/12 anonim válasza:
Szerintem senki nem fog lebszni, ha fogod a zsákot és berakod a lenti kukába.
4/12 anonim válasza:
Bizony hogy neked .Mielőtt haza mész üritsed ki.
5/12 anonim válasza:
Amíg ezt a kérdést kiírtad, már ki is vihetted volna.
Bírom az ilyen embereket, mint te.
Én praktikusan gondolkodom, és a legelső kérdés, amit feltettem volna magamnak, így szólt volna: "Kinek az érdeke, hogy ki legyen ürítve?" "Az én érdekem." "Hát akkor kiviszem, és akkor biztosan nem lesz szag és nem jönnek rá a bogarak." Ilyen egyszerű.
6/12 A kérdező kommentje:
Lumbágóm van, nem nagyon emelhetek nehezet.
szept. 13. 12:57
7/12 anonim válasza:
Hát mit dobálsz abba a szemetesbe, féltéglákat???
8/12 A kérdező kommentje:
Majdnem az osszes kajat bele kellett dobnunk mert nem mertunk a konyhaban enni es vegul megromlott. Nem azt mondom hogy nagyon nehez, de inkabb nem kockáztatnék ha nem szukseges.
szept. 13. 16:06
9/12 anonim válasza:
Tudtam, hogy te írtad ki a másik kérdést arról, hogy nem mersz a konyhában enni... :) Életképtelenség non plus ultra...
10/12 A kérdező kommentje:
Ott nem volt képes senki sem rendesen valaszolni.
szept. 13. 16:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!