Zigó László kérdése:
Hogyan nézhetem meg az áram számláimat MVMNEX-be?Belépéskor csak a gázt adja elő.
Figyelt kérdés
szept. 5. 16:30
1/6 anonim válasza:
Ha esetleg régebben ÉMÁSZ-os voltál, akkor a te appod az MVM Next EnergiApp, mert bármit is mond erről az MVM, a számláid továbbra is oda jönnek, nem a sima MVM Next-be.
2/6 anonim válasza:
Én már kaptam emailt az mvm től, hogy az átállás zökkenőmentes volt, milyen ügyesek...
A számláimat fizethetem is az appjukban, de diktálni akartam és sehogy nem engedte, mire kiderült, hogy valamilyen oknál fogva nekem továbbra is az eon appban kell diktálni de az mvm appban fizetni... úgy néz ki mégsem olyan zökkenőmentes az átállásuk...
3/6 A kérdező kommentje:
Én eon-os voltam,van gáz számla regisztrációm az mvmnext-be.Azt írták akinek van gáz,annak nem kell regisztrálni áramra,mégis az áram belépéskor a gázt adja ki.
szept. 6. 04:34
4/6 A kérdező kommentje:
Asztali gépem van.
szept. 6. 04:34
5/6 anonim válasza:
Mi lenne, ha mégis megpróbálnád regisztrálni a villanyt?
6/6 A kérdező kommentje:
Nem engedi mert már a gázra van regisztráció.
szept. 7. 15:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!