Ferencváros mennyire veszélyes környék budapesti szinten?
nem veszélyes, de közel van a 8hoz, onnan meg átfújja néha a szemetet a szél az üllőin, ha vágod mire gondolok. :)
én laknék ott szívesen.
Stadion közelében nem jó lakni, ha Újpesttel mérkőzik a Fradi! :)
Egyébként attól függ, melyik része. Nem jártam be az egészet, de a Mester utca környéke teljesen normális, sok egyetemista lakik arrafelé. A Páva utca Tompa és Mester utca közötti szakasza pl. kifejezetten elitnek tűnt nekem. :D
Nagy kerület, nagy különbségekkel.
Belső-Ferencváros (a Nagykörúttól befelé) abszolút korrekt hely, a Ráday utca hihetetlenül élénk, nagy löketet adott a környéknek, ráadásul a közelben van a Központi Vásárcsarnok is, a közlekedése is kitűnő.
Szerintem Középső-Ferencváros a legélhetőbb, ezt a városrészt rehabilitálták a '90-es évektől kezdve, s az ingatlanárak errefelé az egekig szöktek. Jó közlekedés, kellemes környezet, stb stb.
Külső-Ferencváros (Haller utcától kijjebb) ellenben még mindig elég lepukkant, gettós, kivéve a József Attila-lakótelep.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!