Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mi történik akkor, ha visszajö...

Mi történik akkor, ha visszajön a szennyvíz?

Figyelt kérdés

Naponta hívjuk a szennyvizeseket az elmúlt 1 hétben, mert látni a csatornában, hogy nagyon magasan van a szennyvíz. Mindig mondták küldik a szippantósokat, akik csak reggel szívják ki. 1x volt egy szerelő is, az "megjavította" úgy, hogy csak másnap kellett őket megint hívni. Tegnap már talaszintben volt a szennyvíz magassága, a zuhanyban már nem ment le a víz, a wct lehúzni sem mertük (pedig esténként sokat járok mert terhes vagyok).

Most reggel elvileg kiszívták, még dél sincs, de megint látom, hogy magasan van. 3 ember lefürdik és megint talajszintben lenne. Már hívogatom őket nappal, adtam be emailen hivatalos panaszt is tegnap. Dombon lakunk de minket felfelé kötöttek a hálózatra, szomszédot lefelé. Nekünk még kb 1 méter van felfelé. Ezenkívül mit tudok csinálni? Mi van akkor ha visszajön a szennyvíz és elönti a házat?

szept. 5. 10:59
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
De honnan szippantanak? Ha nem a te ingatlanod területén akkor nem fog a maszek szippantós szippantani.
szept. 6. 12:55
 12/17 A kérdező kommentje:

11es meg nem mondom neked, szerintem az utcáról.

10es igen, nem is szoktunk velük csúnyán beszélni vagy kiabálni, de ez az utolsó tényleg sok volt. Hát remélem legközelebb már nem kell ilyen dolgokhoz folyamodni és megcsinálják rendesen. Bárkivel beszéltem amúgy nagyon rendes volt.

szept. 6. 13:04
 13/17 anonim ***** válasza:

10-es vagyok. Mikor küldtétek a panaszt e-mailben és ahhoz képest mikor mentek ki teljesen leszívni a hálózatot?

Mert megkockáztatom, volt köze a kettőnek egymáshoz. :)

szept. 6. 15:55
 14/17 A kérdező kommentje:

Szerda este küldtük az emailt. Csütörtökön reggel picit szívtak le de tényleg csak keveset. (Ugye előtte este már zuhanyban nem ment le a víz, éjszaka a wct sem mertük lehúzni). Majd csütörtök késő délután az összeset. De aznap vagy 3x hívtam őket, hogy mikor jönnek szívni. Férjem csütörtökön írta az emailt.

Amúgy tudom nem releváns, de terhes vagyok és nekem az éjszakai wc használat elengedhetetlen.

szept. 6. 17:28
 15/17 anonim ***** válasza:

Ne haragudj de össze-vissza írkáltál itt már 3 kisregényt, de semmi konkrétum nincs benne.

"11es meg nem mondom neked, szerintem az utcáról."

Ezek szerint azt sem tudod hogy hol laktok, meddig a tiétek az udvar? Kerítés van? Hol állt a szippantós kocsi, a kerítés melyik oldalán? Ennél óvódásabban már nem tudom kérdezni komolyan... :D Mit szippantanak ilyenkor, milyen gyűjtő, detítő, stb van ott? Van átemelő szivattyú? Az megy? Stb infó azon kivül hogy terhes vagy és a zuhanyzóban jött fel a víz??

szept. 6. 18:05
 16/17 A kérdező kommentje:

Nem tudom honnan szívják, nem az udvarunkról. Mikor szívták, akkor sosem láttam a kocsit, mert általában korán reggel volt. Elvileg vákumos.

Sajnálom, ha nem tudtam érthetően leírni, tényleg nem értek hozzá, de így talán konkrét kérdésekre jobban tudok válaszolni.

szept. 6. 18:30
 17/17 A kérdező kommentje:
Na ma már megint kellett hívni őket. 3 napig volt jó. Előtte jött szerelő, aki nem tudta megnézni mert annyira tele volt. A szippantósok kb 9 percig voltak ott abból kb 3-4 percig szívták ami benne volt. Kíváncsi vagyok ez mennyire lesz elég, vagy hívni kell őket megint. Mennénk hétvégére nagyszülőkhöz de így elmenni sem merünk :(
szept. 8. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!