Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Szerszámokat milyen helyen...

Szerszámokat milyen helyen vásároljak?

Figyelt kérdés

Obi, Praktiker, Skf, vagy valami kisebb szerszámbolt?

Ki milyen helyen veszi? Hová jártok általában?

Most konkrétan egy csőpumpafogó amire szükségem lenne. Hol vegyem, hol a legolcsóbb?

Kezdő barkácsoló vagyok.

aug. 30. 07:46
 1/5 anonim ***** válasza:

Olcsót biztosan találsz, de olyan is lesz. Kicsit ismerni kell a márkákat, hogy hol a választóvonal a gagyi, barkács ès profi szerszámok közt.

Sokfèlèbe ajánlom a Yato-t otthonra

aug. 30. 07:49
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha vízpumpa fogóra gondolsz, akkor Knipex Cobra 250 mm-es, jó árba van, ipari minőség, életed végéig kitart. Nem csípi be a kezed, mint az olcsó szarok, mikor elnyalódnak erőlködés közben, vagy átugrik a beállított pozícióból.
aug. 30. 07:58
 3/5 anonim válasza:

Valamelyik "offline" közeli boltból. Netről csak akkor, ha "occó és jó", és ingyenes a kiszállítás (illetve, ha egy nagyon, pl minőségileg profi szerszámról van szó).

Én legutóbb pl traktoros boltból vettem igen jó minőségű szerszámot. De vettem már a Bárdi Autótól is.

aug. 30. 07:59
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha van helyben szerelvénybolt, akkor pl ott. Obi meg társai is jók.

Legtöbb kisebb boltban árulnak Truper fogókat. Nekem vízpumpa fogóm van belőle, lassan 7 éve teszi a dolgát, ittthonbi dolgokra, de használtam elég szépen. Nem tudom mennyire jó márka, biztos nem a legdrágább fajta.

aug. 30. 08:53
 5/5 anonim ***** válasza:

Obiban rettenetes árak vannak, ott leginkább csak a városba vásárolni jövő falusiak vásárolnak, akik nem tudják, hogy hová lenne érdemes menni. Ami akciós, az oké, de csak az. Minden más erősen túl van árazva.

Mindenhol vannak szaküzletek, ahol lényegesen olcsóbban lehet jobbat venni. De ezeket helyileg lehet megtalálni, mivel csak az arra járók ismerik őket.

Az említett márkák közül a Yatot meg a Trupert ismerem, és bár nem profi márkák, de így otthoni, alkalmi használatra megfelelnek. Még az Extol is ilyen. Az is kínai, persze, de nem a nagyon bóvli fajta.

aug. 30. 10:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!