Ezt a fajta csaptelepet szét lehet szedni hogy vazelint kenjek alá?
Hasonló kinézetű, szintén Ferro csaptelepről van szó.
Kicsit akadozik amikor meg akarom nyitni. Miként kenjek alá némi vazelint hogy simán fel tudjam engedni?
Száraz a kar körül...szilikonszpré talán megoldja.
a mi új karos csaptelepünkre is jött a garanciális szerelő, mert a gyárban egy szériát elcsesztek.
Arra ügyelj, hogy WD 40-et ne használj, mert az nem ér semmit ebben az esetben. A WD 40 fegyvertisztító, arra találták ki az amcsi hadseregben.
Nekem drága IKEA-s csapom akadozott. jelentettem, visszaadták a pénzt és nélamhagyták a csapot.
Vettem új csapot, 1-2 hónap múlva az is akadta. Azt is visszaadták. Akkor már vettem új betétet bele. Az egy ideig jó volt.
Most az egyik megint szarakodni kezdett, azt szétszedtem ,megmozgattam kicsit, jó lett. Ha kell, simán vízkőoldózható darabonként és újrazsírozható.
Az IKEA-s betét már más, azt még nem szedtem szét, eléggé szar, lehet nem is lehet.
A megmaradt 3 csap is kezd szarakodni, majd ha akad azt is jelentem. Asszem 10 éves a garancia rá, szóval....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!