Aki vett saját lakást hány hónapig nem érezte még sajátjának? Mennyi idő kellet még megazoktad h az a Tiéd?
Fura volt, közel 2x akkora lett, mindenhol új bútorok, egyedül a matracok voltak a régiek. Hiába volt szép, csendes, modern, túl sok volt az új inger elsőre.
Fél év kellett mire sötétbe ütközés nélkül is tudtam közlekedni.
Kezdettől sajátnak éreztem, inkább a régi megszokod dolgaim hiányoztak. De ez hamar megszűnt, mert az új dolgok minden téren felül múlják a régieket.
0 perc.
Fel se merult hogy ne erezzem sajatnak.
Mi Úgy költöttünk be hogy erősen felújításra várt, de legakabb az albérletpenzt ide tudtuk tenni.
Eltudtam képzelni magam benne, de az otthonomnak akkor éreztem amikor már berendeztem, minden kis mutyurt oda raktam ahova akartam. Szóval kb fel év volt.
Kertesházat vettem, a hátsókertbe ahol a szomszédok is láthatnak hetekig kellemetlen volt hátramenni, amíg jól össze nem haverkodtam egyszer a szomszéddal...
Maga a ház az első télig tetszett, mikor is rájöttem, hogy egy felújítandó házat nem olyan egyszerű kifűteni... aztán a következő 4-5évben egyenesen utáltam... de a hitel miatt nem tudtam volna úgy eladni, hogy jól jöjjek ki belőle... mai fejjel már sajnálnám, ha eladtam volna. Régi vályog ház, építettem egy külön téli lakrészt, nyáron pedig tök jó hűvös van itt elől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!