Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Ezzel a fűnyíróval mihez kezdjek?

Ezzel a fűnyíróval mihez kezdjek?

Figyelt kérdés

[link]

Javítható a látható probléma, azaz hogy a markolat erőteljesen behajlik ott középen!?

Ki milyen megoldást javallana rá?

aug. 17. 17:04
 1/6 anonim ***** válasza:

Persze hogy javítható. Nagyobb alátetet tenni,vagy erősitést toldáshoz.

A csavart netán erősebbre cserélni,és alaposan megtépni.Az életben ott többet nem hajlok el.Ne csodálkozz nagyon gyengék ám ezek a fogantyuk.

aug. 17. 17:26
 2/6 A kérdező kommentje:

Nagyobb alátét, erősebb csavar. Köszi.

Mostmar a kis műanyag amivel tekerem, az is eltört. Talán kapok pótalkatrészt.

aug. 17. 18:32
 3/6 anonim ***** válasza:
Az a pótalkatrész két 5 forintos hatos vagy nyolcad anya lesz.
aug. 17. 19:09
 4/6 anonim ***** válasza:
Barkácsboltban árulnak,alatét mindenképp kell alá.
aug. 18. 08:08
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem is ilyen fűnyíróm van és ugyanezek a problémák vannak vele. (látom a magasságállító neked is megadta magát) Én is raktam már új anyát és alátétet, rászorítottam amennyire lehet, de már az átmenő csavar menetét nyírtam el. Most fogom kicserélni azt is.
aug. 18. 08:32
 6/6 anonim ***** válasza:

Amúgy szét szoktad ott szedni? Vagy így, egyben tárolod télen is? Mert akkor keress egy ügyes embert, aki tud vékony anyagot hegeszteni.

Akkor is össze kell húzatni csavarral, aztán meg a csöveket összehegeszteni. Én ezt tenném.

aug. 20. 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!