Kinek milyen tapasztalata van az akkumulátoros fűnyíróval?
Figyelt kérdés
2024. márc. 25. 23:57
1/11 anonim válasza:
Kis területre jó, de nagy területre kevés az üzemidő.
2/11 nemaRendőrség válasza:
Egyesíti a robbanómotoros előnyét (nincs mazdag) az elektromos előnyével (nem kell vele foglalkozni).
Ha azért tetted fel mert most akciós a lidlben, azért vigyázz. 50e a gép, de az aksik hozzá még 50 (töltővel).
Ha van otthon már bosch, makita, b&d aksid akkor érdemes szétnézni először azoknál a márkáknál
3/11 anonim válasza:
Mekkora területre?100-200 négyzetméterre tökéletes.Ha nagyobb akkor elektromos ha esetleg 5-7 négyzetméter akkor már jobb egy robbanó motoros
4/11 A kérdező kommentje:
kb 100-200 négyzetméter. 1-3 vödör füvet gereblyézek össze átlagban.
Tervezem később ugyanarról az aksiról több gépet üzemeltetni.
Még nincs aksis gépem. Most tervezek beruházni ezekbe. Melyik márkát ajánljátok?
2024. márc. 27. 00:00
5/11 anonim válasza:
6/11 A kérdező kommentje:
A Stiga az milyen márka?
Makitáról már hallottam. Az jó, minőségi cucc. Ár érték arányban szerintem jó.
Kb 200m2 lenne a max szerintem.
2024. márc. 31. 00:26
7/11 anonim válasza:
8/11 A kérdező kommentje:
Az akkumulátoros gépeket kinn lehet hagyni a kerti bungalóban télire? Elképzelhető, hogy fagy is benn. Az akkumulátora tönkremegy ilyenkor?
2024. ápr. 1. 17:54
9/11 anonim válasza:
Gépen még okés ott tartani de az akku + töltőt semmiképpen nem hagynám olyan hideg helyen, celláknak nem tesz jót.
10/11 anonim válasza:
Elektromosban az EGO piacvezető márka, mást nem nagyon néznék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!