Oszlop, álló, asztali ventilátort ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Leginkább a lényeg, hogy elég halk legyen, hogy lehessen mellette aludni, és kellemesen mozgassa a levegőt, mert sajnos a huzatot nehezen viselem.
Tíz és húsz ezer ft körül szánok rá.
Oszlop ventilátor az körbe is tud forogni 360* -ban?
aug. 14. 06:43
1/3 anonim válasza:
Rengeteg fajta ventilátor létezik. Van egy kicsi oszlopszerű, de csak fél méter magas ventilátorunk is, az forog, elég nagy teljesítménnyel keveri a levegőt és halk. Van aprócska számítógép mellé való ventilátorunk ami meg sokkal hangosabb.
Próbáld ki az üzletben mielőtt megveszed!
2/3 anonim válasza:
Nekem van egy toronyventillátor, ami az alapból hűvösebb 20 n.m.-es szobában nagyon jó. 26 fokból csinál 22-23 fokot. Magasabb hőmérséklethez talán inkább léghűtő kéne, de ez függ a szobától és a hajnali lehűléstől is.
3/3 anonim válasza:
Lidl-ben vettem meg silvercrest nekem tökéletes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!