Mi lehet annak a magyarázata, hogy két nap távollét után egy nagyon rövid kis mosogatást követően csak aliglangyos vízben tudtam tusolni?
80 literes a bojler...
Miért nem volt elég melegvíz?
Mosogatáskor még nem volt feltűnő hogy nem olyan 'karcos' a vízhőfok.... De amikor a bőrömön éreztem akkor már igen...
Esetleg valami okosbojler?
Érzékelte hogy a távolléted miatt nincs melegviz fogyasztás így hát nem is fűtött.
Nézd meg, hogy most reggelre van-e melegvíz. Észrevettem, hogy ebben a nagy melegben a bojler nálam is csak este 10 óra körül kapcsol be, gondolom a vezérelt áramot a szolgáltató a túlterheltség miatt csak később biztosítja.
Ha most sincs melegvíz, akkor lehet, hogy a bojlerrel van probléma.
Köszönöm a válaszokat!
Az ötös és hatos válasz lehet reális, (főleg)
Reggel volt melegvíz...
Nem éjszakai áramon van hanem vezérelten.... És napközben is szokott fűteni... Úgy látszik most nem fűtötték....
Csak azt nem értem hogy amikor itthon voltam napközben és használtam a meleg vizet akkor is volt este meleg víz
Most hogy távol voltam és napközben nem használtam.... És mondjuk lehűlt, miért nem melegített utána mint előtte néhány napokkal amikor többször is itthon voltam napközben és használtam a vizet és este mégis volt meleg víz
Végül is ...értem is meg nem is
Köszönöm!!
Így már értem....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!