Egyszerű csomagkézbesítés esetén szoktatok adni, ha igen mekkora összegű borravalót a futárnak?
Figyelt kérdés
Pizza és étel házhozszállításnál általában be tudom lőni, nagyobb csomag esetében, pl. Auchan, Aldi kifli.hu, Groby, Rossmann bizonytalan vagyok.
A futár leteszi a kapunál, és robog tovább, tehát nincs extra.
aug. 13. 09:41
1/6 anonim válasza:
Ilyesminél ritkán adok borravalót a futárnak. Általában kártyával előre ki van fizetve, és akkor átveszem, aztán annyi. Ha készpénzes akkor sem szoktam borravalót adni, csak nem kérem vissza az aprópénzt, pl. 4800Ft-nál adok egy ötezrest és ennyi. Ezek a munkakörök fix fizetésesek, nem borravalós szakma.
2/6 anonim válasza:
Utánvéttel rendelek, az aprót nem kérem vissza, vagy ha pont kerek összeg, akkor hozzáteszek 1-2 százast.
A szomszéd fiatalok sokszor rendelnek, ők nem adnak semmit.
5/6 anonim válasza:
Nem szoktam adni. Legtöbbször előre fizetek, nincs is nálam készpénz.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
aug. 15. 13:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!