Mi annak a csomagkézbesítő cégnek a neve, ahol úgymond "szabadidős" munkát lehet vállalni?
Volt egy cég, már nem tudom hol talán cikkben olvastam róluk, vagy YouTube-on láttam. Gyakorlatilag bárki jelentkezhet hozzájuk futárnak, afféle kiegészítő keresetként, egyetlen kikötés hogy gyalog/tömegközlekedéssel/kerékpárral kell kézbesíteni a csomagot.
Nem valami nagy szám a fizetés ha jól emlékszem 40.000Ft a reálisan teljesíthető, de maga az ötlet miatt is érdekelne.
Tudja esetleg valaki hogy ezek alapján melyik csomagkézbesítő cégről van szó?
*Nem az a tipikus futár munka és egy nem igazán ismert cégről van szó, de nem találom se a cikket, se google-ben, hátha valaki tud segíteni.
Gyakorlatilag abból indultak ki ötletként, hogy aki A-ból B-be megy, az akár útközben egy csomagot is kézbesíthetne, ezzel pénzt keresve.
Nem, egy olyan cégre gondolok aminek nincsen csomagautomatája.
De ilyen cégeket is írhattok, amik kevésbé ismertek, hátha időközben átnevezték magukat vagy fejlődtek. Ha jól emlékszem 2021 végén olvastam a cikket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!