Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mi ilyenkor a helyzet? Kibérel...

Mi ilyenkor a helyzet? Kibéreltem egy lakást költözés áthidalása céljából, odahordtam mindent cuccomat. A tulaj most ezt meglátta és azt mondja hogy szeméttelep lett a lakásából és fel akarja mondani a szerződést. még az se mondom, hogy nincs igaza,

Figyelt kérdés

mert tényleg vannak sok olyan "kincseim" amik nekem fontosak de másnak szemétnek tűnhetnek.

A kérdésem az hogy ilyenkor a félmillió forint kaució (két havi bérleti díj) visszajár, vagy nem?

Tényleges kárt nem okoztam, de szerinte ez szerződésszegés. Mi ilyenkor a helyzet a kaukcióval?

2024. aug. 4. 08:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Szerinte milyen kárt okoztál?
2024. aug. 4. 13:17
 12/15 A kérdező kommentje:

Nem károkozás az indok hanem szerződés szegés.

Hát azért nem béreltem raktárat mert lakom is benne. Raktárban ez nehézkes.

2024. aug. 4. 14:21
 13/15 anonim ***** válasza:
És milyen pontját szegted meg a szerződésnek?
2024. aug. 4. 14:22
 14/15 anonim ***** válasza:
Valami olyat vittél a lakásba, amit nem lehet? Pl. valami büdöset, piszkosat vagy állatot? Kicsit egyszerűbb lenne megítélni, kinek van igaza, ha megírnád, konkrétan mit kifogásol, mit nem lehetett volna ott tárolnod.
2024. aug. 4. 14:28
 15/15 A kérdező kommentje:
A zsúfoltságot
2024. aug. 4. 14:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!