Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Szüleim most szeretnének...

Szüleim most szeretnének nekem lakást venni Miskolcon, de én nem ott szeretném hanem Budapesten. Hogy győzzem meg őket hogy Pesten szeretnék?

Figyelt kérdés
Egyszerűen az a probléma hogy nagyon a szívem vágya hogy Budapestre költözzek de a szüleim Miskolcon akarnak lakást venni nekem ebbe az undorító putris városban nekem már az agyamra megy teljesen. Hogyan győzzem meg hogy ott szeretném az életet folytatni?

2024. júl. 29. 00:09
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Miskolc egy köpedelem! Utálom! Gyűlölöm! Elhányom magam ha ott vagyok!
2024. aug. 8. 01:22
 12/15 A kérdező kommentje:
Tele vagyok itt ellenségekkel! Mocskos szar város!
2024. aug. 8. 01:25
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Megveszik, megköszönöd, aztán majd eladod. Befizeted utána az illetéket, veszel fel mellé hitelt (ha jó a fizetésed) és veszel egy budapestit. Vagy kiadod és te is bérelsz, így kevesebbért, ott, ahol te szeretnéd.

"Ajándék lónak ne nézd a fogát" - azaz örülni kell annak, hogy a szüleid BÁRMIT is hajlandóak venni neked. Az ő pénzük az ő tulajdonuk, te nem formálhatsz rá jogot amíg meg nem halnak, addig meg el is kaszinózhatják vagy bármi, nincs beleszólásod. Viszont amit neked adnak, az már a tiéd, azzal gazdálkodhatsz.

2024. aug. 8. 06:28
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Még mindig opcio hogy üresen áll a lakás és te bérelsz bp-n.

Csak 5 év bérlésnyi pénzből megvan az önerö egy hitelhez

2024. aug. 8. 06:35
 15/15 A kérdező kommentje:
Egy büdös 💩💩 város gyűlölöm!
aug. 26. 12:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!