Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Akik régebbi házba szereltette...

Akik régebbi házba szereltettek klímát azoknak kellett a hálózatot bővíteni?

Figyelt kérdés

A kismegszakitot mindig leveri ha egyszerre megy a mikro, sűtő és a mosás is el van indítva. Azt tudom hogy a mikro kb 1000-1200 W, a sütőt és a mosógépet nem tudom de szerintem azok is hasonló teljesítményűek vagy több.

Ha klimat szerelnek fel akkor gondolom kell bővíteni a hálózatot mert egy split klíma olyan 2,5-3,5kw minimum.

Mennyibe kerülhet ez az MVMnél?

Igaz hogy több száz ezer forintba kerül?

Valaki mesélte hogy régi parasztházba rakatott klímát és az amper bővítéssel együtt 1 millio felett volt a vége.

2024. júl. 21. 18:33
 1/2 anonim ***** válasza:

"split klíma olyan 2,5-3,5kw minimum."

Rosszul tudod! A hűtő-fűtő teljesítményt adják meg ilyenkor, de az nem egyenlő a felvett teljesítménnyel. Egy mai inverteres 3,5kW-os klíma 300-1800 Watt között fogyaszt. Legalábbis az enyémre ez van írva

Nálam nem kellett bővítés, mert eleve 3x16 Amperem van

2024. júl. 21. 18:47
 2/2 anonim ***** válasza:
Mi tavaly köttetük be a vezérelt áramot, H tarifát és bővítés is volt. Belső munkák nélkül 700e volt.
2024. júl. 21. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!