A legegyszerűbb, egyben leginkább célravezetőbb megoldás az, ha megkérdezed az önkormányzatot.
2021. júl. 13. 20:43
2/9 anonim válasza:
Még az is lehet, hogy a bérleti szerződés is tartalmazza.
2021. júl. 13. 20:45
3/9 anonim válasza:
Te vagy a tulajdonos? Ha nem (márpedig nem), akkor nem.
2021. júl. 13. 20:45
4/9 anonim válasza:
A tulajdonoson múlik, aki jelen esetben az önkormányzat. Magadtól semmit ne csinálj, mielőtt engedélyt kértél volna rá. Amit vagy megadnak vagy nem. De elvileg a tulajnak lenne a feladata, és költsége, de ilyen esetben hogy te fizetnéd nem tudom. Talán légkondícionálót és a beszerelést árát levonnák a lakbérből. De önkormányzatnál ez egy kicsit más. Ha régi bérlakások, akkor is meg kell őrizniük a hagyományos külsejüket. Ehhez nem kell feltétlenül műemlékvédelmi lakásnak, vagy épületnek lennie. Ez kerületenként, és kerületrészenként változhat. De mindenképp meg kell kérdezni az illetékes önkormányzatot.Ha nem engedik akkor még lehetőség a mobilklíma.
2021. júl. 13. 21:56
5/9 A kérdező kommentje:
Mindenképpen jövő héten majd rákérdeztek csak épp most eszembe volt.
Különben nem valami egységes a háztömb az utcafrontról nézve.Nemtudom,hogy ez baj-e.
Kb olyan 13-15 lakást kezdtek el felújítani most a bérlők.
És kívülről nézve szembetűnő,hogy szinte minden lakó más formájú,stílusú,elosztású műanyag ablakokat szereltetett be.
2021. júl. 14. 08:03
6/9 gabesz147 válasza:
Talán még ki is fizetik az egészet, vagy egy részét, legalábbis régen (jó régen:-) ) a gázkonvektoraimat kifizették. A lakás értékét növeli.
De mindenképp kell a hozzájárulásuk.
2021. júl. 14. 09:41
7/9 A kérdező kommentje:
Ahhoz azért nem lenne képem,hogy egy kényelmi funkcióért még kuncsorogjak hogy egy részét fizessék ki nekem.
Így is a fa...mat verhetem a földhöz boldogságomban,hogy piaci ár alatt bérelhetek hosszú távon egy önkormányzati lakást.
2021. júl. 14. 11:07
8/9 anonim válasza:
Ha a település, vagy a ház szabályzata nem tiltja, akkor nyugodtan tehetsz. Max, amikor elhagyod a bérleményt döntened kell, otthagyod, vagy viszed magaddal. Én is onkoris lakásban élek Pesten.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!