Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mit lehet tenni a medencében...

Mit lehet tenni a medencében uszkáló háton úszó poloskák ellen?

Figyelt kérdés

Segítsetek!! Nemrég állítottuk fel a medencét, ma vígan kimentem fürdeni, és észrevettem hogy egy darab úszik felém. Azután kiszálltam a bogarat is kiszedtem, megöltem, utánna még 3-4 db-t szedtem ki a vízből. Én így nem szívesen úszkálok. Kérlek segítsetek mit lehet ellenük tenni, mert kur.. nagyon tudnak csípni. És nem szeretném ha a 4éves lányomat is szétcsípné egy ilyen, köszi előre is

22l

júl. 15. 14:55
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

ezek szerintem nem poloskák, hanem vizi csíbor.

Vegyszerezed a medencét?

júl. 15. 15:12
 2/9 anonim válasza:
100%
Ez vizi csíbor. Klórozd a vizet nekem az vált be ellene.
júl. 15. 15:39
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is az vált be ha klóros a víz. Néha nálunk is megjelenik, de ha eléggé klóros a víz akkor nem jön vissza, pedig megölni sem szoktuk csak kidobni a vízből.
júl. 15. 15:42
 4/9 A kérdező kommentje:

Biztos hogy poloska, mert rákerestem ugyan úgy nézett ki.

Köszi a tippeket!

júl. 15. 16:52
 5/9 A kérdező kommentje:
A medencét meg vegyszerezem.
júl. 15. 16:53
 6/9 anonim ***** válasza:
55%
Húhaaaa... az újonnan családiba költöző városi népségnek micsoda problémái vannak. ccccc.... pöcköld arrébb és mehet tovább a pancsi.
júl. 15. 16:57
 7/9 anonim ***** válasza:
28%
#6 Ez ostoba megjegyzés volt. 15 éve élünk a házunkban és 10 éve van meg a medencénk, mégis mindannyiunkat zavar egy poloska a vízben, főleg nem akarjuk, hogy elszaporodjanak. Nem mindenki olyan igénytelen, mint te.
júl. 15. 17:29
 8/9 anonim ***** válasza:

A poloska szerintem nem csíp, pláne nem úszik háton. A csíbor szereti a medencét és ő tényleg olyan, mintha háton úszó bogár lenne. Jó indikátora annak, hogy kevés a klór. Klórsokk és menjen többet a szűrő, ha van szkimmer, akkor egy darabig nem lesz gondod tőlük. Ha mégis találtok benne, akkor lehálózod, kiborítod és megmutatod nekik a papucsod talpát, kb. ennyi.

Nálunk egyébként is az a menetrend medencézés előtt, hogy szkimmer kosár kiborít, ha régebben forgatott a szűrő, akkor tetején úszkáló/döglött bogarak lehálózása, majd mehet a pacsa.

júl. 16. 10:43
 9/9 A kérdező kommentje:
#7 koszonom igazad van
júl. 16. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!