Mit lehet tenni a medencében uszkáló háton úszó poloskák ellen?
Segítsetek!! Nemrég állítottuk fel a medencét, ma vígan kimentem fürdeni, és észrevettem hogy egy darab úszik felém. Azután kiszálltam a bogarat is kiszedtem, megöltem, utánna még 3-4 db-t szedtem ki a vízből. Én így nem szívesen úszkálok. Kérlek segítsetek mit lehet ellenük tenni, mert kur.. nagyon tudnak csípni. És nem szeretném ha a 4éves lányomat is szétcsípné egy ilyen, köszi előre is
22l
ezek szerintem nem poloskák, hanem vizi csíbor.
Vegyszerezed a medencét?
Biztos hogy poloska, mert rákerestem ugyan úgy nézett ki.
Köszi a tippeket!
A poloska szerintem nem csíp, pláne nem úszik háton. A csíbor szereti a medencét és ő tényleg olyan, mintha háton úszó bogár lenne. Jó indikátora annak, hogy kevés a klór. Klórsokk és menjen többet a szűrő, ha van szkimmer, akkor egy darabig nem lesz gondod tőlük. Ha mégis találtok benne, akkor lehálózod, kiborítod és megmutatod nekik a papucsod talpát, kb. ennyi.
Nálunk egyébként is az a menetrend medencézés előtt, hogy szkimmer kosár kiborít, ha régebben forgatott a szűrő, akkor tetején úszkáló/döglött bogarak lehálózása, majd mehet a pacsa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!