Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Melyik az az e-mail , ahol a...

Kovacs magdolna2 kérdése:

Melyik az az e-mail , ahol a legtöbb címzettnek lehet levelet egy napon belül kiküldeni? Én csak egyszer szeretnék. Összevissza találom a neten. Egyszer azt olvasom hogy a gmailnal 100 címzett a másiknál 1oo e-mail az nem ugyanaz, máshol meg 500 at

Figyelt kérdés
A Freemailnel a sütőport azt írta nekem nincs korlátozás...ezt elhiszitek?

2024. júl. 11. 00:45
A kérdező szavazást indított:
Freemail
Yahoo
Gmail
Tudok jobbat ingyenesen mint a másik harom
2 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ne spammeld tele az embereket.
2024. júl. 11. 08:43
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem ez a lényeg. Te hiába küldesz ki 100 címzettnek egy levelet. Nem fogják megkapni. Sok rendszer ezt már automatikusan spam-nak érzékeli, mivel túl sok a címzett.
2024. júl. 11. 09:37
 3/8 A kérdező kommentje:
Én a korrupt rendőröket sorolom fel ügyészeket és akik nyomorékká tettek
2024. júl. 12. 03:37
 4/8 A kérdező kommentje:
Hülyeség múltkor kikuldtem probakent 167et ismerősöknek és nem spkent kaptak meg
2024. júl. 12. 03:39
 5/8 anonim ***** válasza:

4: Felhívtad utána mind a 167-et?

Nekünk tuti nem jönne meg, meg sok partnernek sem. 20-30 címzett körül már egyértelműen spam-be megy.

2024. júl. 12. 08:52
 6/8 A kérdező kommentje:
Ügyészség bíróság rendvédelmi szervek azok mindent elolvasnak, mást nem tudok tenni. Többszörösen kivégeztek engem mert nagy volt a szám. De felteszem az elmúlt 4 év összes dokumentumat így bárki majd letöltheti ha akarja
2024. júl. 13. 04:21
 7/8 A kérdező kommentje:
Ismerős embereknek küldöm mielőtt meghalok leleplezem a korrupt hatósági személyeket akik a sintér orvosokat védik. Ezért kérdezem nem reklámot küldök
szept. 19. 08:29
 8/8 A kérdező kommentje:
A freemailnal az mondta a support nincs korlátozva
szept. 19. 08:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!