Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Panellakásba tudok úgy csomago...

Panellakásba tudok úgy csomagot küldeni, hogy nem tudom a címzett emelet/ajtó számát?

Figyelt kérdés
Meglepetés lesz, ezért ha nem muszáj, nem kérdeznék rá a címzettnél a pontos címre. Egy név + utca-házszám kombinációból már ki tudja találni a posta, hogy hova vigye a csomagot?

2020. nov. 24. 14:48
 1/9 anonim ***** válasza:
31%
Nem
2020. nov. 24. 14:59
 2/9 anonim ***** válasza:
74%
Ha van kapucsengő, akkor a postás már tudja kinek kell adni a lépcsőházon belül. Meg ha régi postás, akkor tudni is fogja melyik emeletre kell vinni.
2020. nov. 24. 15:09
 3/9 anonim ***** válasza:
43%

Jó eséllyel visszaküldik, hogy hibás cimzés.

Ha nem lakik nagyon messze, akkor menj el hozzá, és keresd ki a nevét a kapucsengőn. Oda szokott irva lenni az emelet/ajtó is.

2020. nov. 24. 15:11
 4/9 anonim ***** válasza:
50%
Igaz nem panelban lakok, de itt is van több lakás. Ha nem tudja a kézbesítő a postaládák tetejére vagy látható helyen hagyja az értesítőt. Nem mondom és nem is tudom, hogy ez szabályos-e. Ha régi a kézbesítő és család név szerint tudja azonosítani, nem probléma ha nincs emelet ajtó.
2020. nov. 24. 15:20
 5/9 anonim ***** válasza:
52%
Nálunk is a faliújságon hagyják az értesítőt ilyen esetben.
2020. nov. 24. 16:31
 6/9 anonim ***** válasza:
66%
Nálunk van kapucsengő, és a név alapján beazonosítják. Ha albérlő, és nincs kint név, akkor a póstaládákon hagyják.
2020. nov. 24. 17:17
 7/9 anonim ***** válasza:
72%

Érdekes, hogy mennyi jó fej postás lakik vidéken :) de egy nagyobb városba nem fogja a a Kiss Piroskát a postás keresni

Ui. Lehet ezt is lepontozni 👎👎👎👎

2020. nov. 25. 00:35
 8/9 anonim ***** válasza:
50%

Ha futárral küldöd, akkor az telefonon felhívja a címzettet, ha valamiért nem tudja kézbesíteni/nincs otthon.

így elég egy házszám, név és telefonszám, a többit ők tudják telefonon egyeztetni.

2020. nov. 25. 01:00
 9/9 anonim ***** válasza:

7-es én nem pontozlak le, mert szerintem igazad van. Függ ez helytől is, kèzbesítő lelkiismeretétől, kézbesítő fajtájától, stb.

Csak hogy mondjak egy példát, mikor nagy városban laktam 10. emeletre is feljött a kézbesítő a levéllel. Most másik városban élek, fel sem csenget és az első emeleten lakok, már csak az értesítőt találom. Csomagosokat akár mpl, gls, stb, mindig hívnak telefonon, szerencsére “jó körzetben” lakok. 😊

2020. nov. 25. 11:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!