Érdemes a Földhivatalnak emailt írni? Úgy értem dokumentumokat akarok kikérni címemre (nem tullap.,azok vannak)egy engem érintő ügyben. Egy általam elbirtokolt de nem bejegyzett (telekkönyvön kívül megszerzett) földemmel kapcsolatban.
Figyelt kérdés
Válaszolnak vajon?júl. 10. 14:07
A kérdező szavazást indított:
Igen válaszolnak.
Nem válaszolnak.
Küldenek iratokat.
Nem küldenek semmit.
3 szavazat
1/5 A kérdező kommentje:
Hagyaték tárgyát képezné a szóbanforgó föld ha a hagyatéki hitelező nem adta volna oda az Államnak tudtom és beleegyezésem, meghatalmazásom nélkül!
Tulajdoni lapon csak jogszabály van!
Az a dokumentum kéne ami alapján kihasználta a kiskaput, helyzetet.
júl. 10. 14:10
2/5 anonim válasza:
Már règ elküldhetted volna a mailt. De levèlbe sztem nem fognak neked küldözgetni semmit. Bemèsz, ès szemèlyesen intèzed.
3/5 anonim válasza:
Hogy adhatta oda? Nem voltál ott a hagyatéki tárgyaláson és akkor történt? Te lennél a jogos örökös?
4/5 A kérdező kommentje:
Még nem volt hagyatéki tárgyalás.
Már voltam bent a Földhivatalban többször is. Először halotti bizonyítványt kértek, ami akkor még nem volt nálam. Másodszor azt mondták minden rajt lesz a tulajdoni lapon (ekkor kértem ki őket).
júl. 10. 15:33
5/5 Noren1989 válasza:
Akkor menj be a kívànt papírokkal.
Online elfelejtheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!