Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » A vízműnek mi köze a kutunkhoz?

A vízműnek mi köze a kutunkhoz?

Figyelt kérdés

Szerződésmódosítás miatt kijött ma reggel hozzánk a DRV-től 2 kolléga, hogy körbefényképezze az udvarunkat. Amiatt, hogy nincs vállalkozói tevékenység az ingatlanunkon.

Ahogy nézelődtek, meglátták, hogy van egy ásott kutunk. Egyből fényképezték kívül-belülről. Mérték mérőszalaggal, hány méteren van a víz is.

Egyrészt mikor volt ez a kútmizéria, akkor az önkormányzat kihírdette nálunk, hogy a mi falunk olyan területen van vagy mi, ahol nem kell a kutat bejelenteni. Emellett úgy tudom, csak x méter alatti kutakra vonatkozik ez a bejelentési kötelezettség.

Másrészt ha kellene is, akkor is miért a vízmű illetékes ebben?

Ezt most nem értem.

júl. 8. 08:16
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Ki írta, hogy nem engedtem be őket? Milsen alapon mentek be? Mert beengedtem őket, olvasd már el... Istenem.

10! Ha hiszed, ha nem, megkérdeztem tőlük...

júl. 8. 20:00
 12/14 anonim ***** válasza:
11: És mit mondtak?
júl. 9. 09:37
 13/14 A kérdező kommentje:

12:

Annyit, hogy ki van adva nekik, hogy lemérjék, ha kutat találnak. Ennyit.

júl. 9. 10:09
 14/14 anonim ***** válasza:
53%
#13 Szóval pontosan az történik amit leírtam neked, hogy történik.
júl. 9. 10:47
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!