Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Melyik országban élnél a...

Melyik országban élnél a legszívesebben és miért ?

Figyelt kérdés

júl. 8. 01:01
 1/7 anonim válasza:

Én már éltem egy csomó országban és egyik sem tökéletes, ezért nehéz döntést hozni. Ha valami tényleg nagyon tetszik, akkor is van valami. Nagy az adóteher, nehezen lehet értelmes lakhatást csinálni, vagy csak simán nem beszélem a nyelvet.

Szerintem Angliára esne a választásom. Jó a gazdaság, az emberek kedvesek (nem a fővárosban xd) és a nyelvet is beszélem. De szerencsére még nem kell eldöntenem, mert ez az Anglia sem tökéletes.

júl. 8. 02:05
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Ez bem utatás témakör, és hetente kétszer felteszi valaki. De egyszer sincs értelme.

Én nem szeretnék náshol élni.

júl. 8. 06:45
 3/7 anonim ***** válasza:
Izland, szeretem a természetet és elég jók a fizetések.
júl. 8. 08:33
 4/7 anonim ***** válasza:

Irorszagban lakunk mar 2 eve.

Az emberek jofejek, a munkahelyek normalisabbak, meg vagy fizetve es becsulve!!! ugyanugy mint egy helyi, egesz evben zold a termeszet, nincs extrem hideg vagy meleg, es kozel sem esik annyit mint ahogy otthon eloadjak.

júl. 8. 09:17
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Magyarországon, ahol most is.
júl. 8. 16:11
 6/7 anonim ***** válasza:
Semmilyen más ország klímáját nem szeretném a hobbijaimhoz, úgyhogy én ide vagyok teremtve. :3 Tehát például nagy szenvedélyem túrázni 5-32 fok között és nagyon szeretek 30 foktól strandolni is. Mediterrán részen nem nagyon tudnék ennyit túrázni, északra nem tudnék strandolni.
júl. 30. 13:36
 7/7 anonim ***** válasza:
* ...Északon nem tudnék strandolni.
júl. 30. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!