Az olyan városokban, mint Győr, hogy élnek meg az emberek?
Kíváncsiságból ránéztem az albérletekre.
Még garzonoknál is 200/hó felett van.
Nyilván, BP-n is ilyen árak vannak, sőt némelyik kerületben még magasabb is, de itt azért vannak fizetések is.
Egy talpraesettebb munkavállaló középfokú végzettséggel is megkeres 420-450 ezer forintot.Diplomával meg még többet.
De Győr az meg vidék.Igaz vannak "márkásabb" összeszerelő gyáruk de az akkor is csak vidék.Keresnek ott max 350-et, jobb esetben.
Szerintem, a vidék legélhetetlenebb települései Győr-Moson-Sopron megyében vannak.Meg, a legnagyobb különbségek is a bérek terén, ugyanis Ausztriában dolgozik sok ember ott, felviszi az ingatlanok,szolgáltatások árát. Pandorfban, részmunkaidős eladóként egy ruhaboltban, többet visz haza, mint egy mérnök az összeszerelő gyárban.Aztán nem stresszel, nem szívják le az agyát,nem ideges.
Köszönik, jól élnek GYőrben!
Egy rokoni család élt ott több évtizedet, majd amikor a gyerekeik felnőttek akkor eladták a belvárosi panel lakásukat és az árából egy közeli településen vettek egy szép, új építésű házat maguknak. Most már nem kell naponta iskolába vinni a gyerekeket ők meg tudnak utazni kocsival, busszal, vonattal amikor kell.
"Keresnek ott max 350-et, jobb esetben."
Na, ilyen amikor egy belpesti kitalálja magának milyen a vidék és el is hiszi.
Nem akarlak nagyon elkeseríteni, de mi is vidéken élünk és fogódzkodj meg, én többet keresek tanárként ennél már szerencsére és a párom meg nettóban hoz haza 1,4 milliót havonta. Két házunk van, két kocsink, nekünk csóró vidékieknek. Hát neked, a gazdag fővárosinak?
4-ES mit dolgozik a párod?
Vidéken amugy olcsók a telkek 2 millia és 16 milla között realis áron lehet kapni
Rengetegen dolgoznak az audiban ott 450.000 nettó a kezdő átlag fizetés, vagy most már lehet hogy több is ráadásul arra jönnek még cafetériák.
Rengetegen ingáznak napi szinten Ausztriába,
1600-2000 euró átlagos fizetésekért +13.-14.havit is megkapják ott Ausztriában
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!