Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Temu vélemények?

Temu vélemények?

Figyelt kérdés
júl. 2. 08:44
 1/10 anonim ***** válasza:
89%

Dekorációs termékeket szoktam venni, teljesen jó.

Ruhát, kozmetikumot, elektronikai eszközt sosem vennék ilyen helyről.

júl. 2. 09:29
 2/10 anonim ***** válasza:
59%
Szállítás max 2 hét, de van, hogy hamarabb megérkezik a csomag, ha nem érkezik meg a megadott időre, adnak 1700 Ft jóváírást.
júl. 2. 09:30
 3/10 anonim ***** válasza:
79%

Nagyon hiányolom a termékleírásoknál, hogy milyen anyagból készül az adott termék. Ahol fel is van tüntetve valami infó az nagyon kevés. Így van, hogy csalódás volt egy termék.

Eddig mindig 3 hét után kaptam meg a csomagot. Amit rendeltem benne volt.

júl. 2. 09:41
 4/10 anonim ***** válasza:
80%

Foleg konhyai cuccokat rendeltem. Átlagos. Nem szuperkirály de teljesen jo.

Pl 300 forintos fém keverotal. Picit vekony de a Vasedényben 2700

júl. 2. 10:04
 5/10 anonim ***** válasza:
95%
Olyan, mint a többi hasonló oldal, pl. Wish. Tele van kacatokkal, de ki lehet fogni normális dolgokat.
júl. 2. 10:14
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
A többsége gagyi.
júl. 2. 12:04
 7/10 anonim ***** válasza:
82%

Én is dekor, lakberendezési (kisebb párnahuzat, fotómintás lábtörlő, sztreccs székhuzatok) kézműves hobbis alapanyagokat (diamond painting, habrózsa, tüll anyagok, szatén szalagok tekercsben), bizsu ékszer alapanyagokat (gyöngyök, charme-ok, strasszok stb), szilikon telefontokot, munkahelyi belépőkártya tartókat , filléres műanyag termékeket stb szoktam rendelni- amik ná,jnk itthon 5-10x annyiba kerülnek.

Nekem már késett csomagom, 3x kaptam 1700 Ft levásárolható jóváírást- de semmi nem sürgős- mindig a DPD-nél akadt el a nyomkövetés szerint.

Tényleg olyan, mint az ali, wish- hol itt, hol ott találom meg azt, amit keresek, kb egykutya.

Nekem nagy csalódás még nem volt, ruhát, cipőt azért nem vennék, 1-2 alkalommal volt, hogy valami vicces- mintás pólót rendeltem a kisfiamnak, de ilyen max 1200 Ft volt a felső határa ennek is- annyit meg megért…

Kínai cuccok.

júl. 3. 15:12
 8/10 A kérdező kommentje:
Hát nekem megvan a véleményem........3 hete rendeltem kb. Már nem is tudom pontosan mikor. Ma van az utolsó határidő hogy kihozzák.De semmi értesítést nem kapok. Húgommal egy napon egy helyszínre egy időben rendeltünk. Kihozták neki tegnap. De az enyémről meg mindig semmi hír !
júl. 4. 07:37
 9/10 anonim ***** válasza:
75%

7. Vagyok- a magyar vám/elosztó a “bűnös” legtöbbször.

Menj a rendelések menübe a konkrét csomaghoz, ott ügyfélszolgálat, AI van, de írd le, hogy “nem kaptam meg a csomagot, határidő letelt”- beazonosítja (csak igeneket kell választani) és kapsz még plusz -20% kupont- meg pár napon belül szokott így frissülni a státusz.

…nem szabad olyan cuccot rendelni, ami nagyon gyorsan kell és a 3 hét reklám- volt már, hogy nekem is megjött (apróságok EU raktárból)- de sokszor megakad a DPD-nél vagy már a tranziton… ezt a magyar hatóságoknak köszönd… semmiféle ráhatása nincs erre egyetlen kereskedőnek se…

júl. 4. 08:41
 10/10 anonim válasza:

#8 Kérdező: elgondolkodtál azon, amit írtál, hogy mekkora marhaság? Nem egy pincérnőtől rendeltél 2 fantát, hanem x darab Temu gyártótól rendeltetel két különböző megrendelésben kétféle csomagot.

És akkor csodálkozol, hogy nem egyszerre ért ide a két rendelés?

Jééézusooommm.... :facepalm:

nov. 20. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!