Temu vélemények?
Dekorációs termékeket szoktam venni, teljesen jó.
Ruhát, kozmetikumot, elektronikai eszközt sosem vennék ilyen helyről.
Nagyon hiányolom a termékleírásoknál, hogy milyen anyagból készül az adott termék. Ahol fel is van tüntetve valami infó az nagyon kevés. Így van, hogy csalódás volt egy termék.
Eddig mindig 3 hét után kaptam meg a csomagot. Amit rendeltem benne volt.
Foleg konhyai cuccokat rendeltem. Átlagos. Nem szuperkirály de teljesen jo.
Pl 300 forintos fém keverotal. Picit vekony de a Vasedényben 2700
Én is dekor, lakberendezési (kisebb párnahuzat, fotómintás lábtörlő, sztreccs székhuzatok) kézműves hobbis alapanyagokat (diamond painting, habrózsa, tüll anyagok, szatén szalagok tekercsben), bizsu ékszer alapanyagokat (gyöngyök, charme-ok, strasszok stb), szilikon telefontokot, munkahelyi belépőkártya tartókat , filléres műanyag termékeket stb szoktam rendelni- amik ná,jnk itthon 5-10x annyiba kerülnek.
Nekem már késett csomagom, 3x kaptam 1700 Ft levásárolható jóváírást- de semmi nem sürgős- mindig a DPD-nél akadt el a nyomkövetés szerint.
Tényleg olyan, mint az ali, wish- hol itt, hol ott találom meg azt, amit keresek, kb egykutya.
Nekem nagy csalódás még nem volt, ruhát, cipőt azért nem vennék, 1-2 alkalommal volt, hogy valami vicces- mintás pólót rendeltem a kisfiamnak, de ilyen max 1200 Ft volt a felső határa ennek is- annyit meg megért…
Kínai cuccok.
7. Vagyok- a magyar vám/elosztó a “bűnös” legtöbbször.
Menj a rendelések menübe a konkrét csomaghoz, ott ügyfélszolgálat, AI van, de írd le, hogy “nem kaptam meg a csomagot, határidő letelt”- beazonosítja (csak igeneket kell választani) és kapsz még plusz -20% kupont- meg pár napon belül szokott így frissülni a státusz.
…nem szabad olyan cuccot rendelni, ami nagyon gyorsan kell és a 3 hét reklám- volt már, hogy nekem is megjött (apróságok EU raktárból)- de sokszor megakad a DPD-nél vagy már a tranziton… ezt a magyar hatóságoknak köszönd… semmiféle ráhatása nincs erre egyetlen kereskedőnek se…
#8 Kérdező: elgondolkodtál azon, amit írtál, hogy mekkora marhaság? Nem egy pincérnőtől rendeltél 2 fantát, hanem x darab Temu gyártótól rendeltetel két különböző megrendelésben kétféle csomagot.
És akkor csodálkozol, hogy nem egyszerre ért ide a két rendelés?
Jééézusooommm.... :facepalm:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!