Mivel lehetne a galéria szintjét hűteni?
A ház amiben élünk galériás és borzasztó meleg van fent most nyáron. (Ez az első nyarunk itt)
A klíma lent van,de felszorul a meleg levegő és ott nem lehet megmaradni.
Mivel vagy hogyan lehetne megoldani hogy ott is lehüljön?
Valszeg rossz helyen van a klíma vagy alul van méretezve.
Alapvetően keveri a levegőt folyamatosan, így oda is el kéne jusson. A szoba legmagasabb pontjára kellett volna tenni.
Galéria == egy összerakott szint egy szobán belül, jellemzően egy ágy.
Igen,valószínűleg rosszul neveztem,csak ez a szó jutott eszembe róla.
Elég nagy egyébként, nem tudom,hogy pontosan mekkora ,de egy nagyobb szoba méretű,annyi,hogy nincs leválasztva,egy a légtér a lenti szinttel.(egyébként praktikus és szeretjük,de borzasztó, hogy mennyire fel tud melegedni) A klíma nagy teljesítményű elméletileg,viszont valóban nem a legtetején van a falnak...
Lent jéghideg volt a klímától itt fent meg fullasztó meleg,mintha beszorult volna a levegő. Kinyitottam az ablakot ,hátha cserélődik csak annyit értem el,hogy elkezdett lent is melegedni nyilván. Úgyhogy sehogy sem jó...
Esetleg ventilátorral még lehetne gondolom forgatni a levegőt ,de az is csak a meleg.. remélem esetleg jön majd egy ötlet,mert nekünk fogalmunk sincs,hogy mit kéne kezdeni ezzel. A férjem a nappaliban alszik a kanapén én meg fent szaunázok. 😃
Teljesen egyértelmű. Kell egy klíma fentre is. Ennyi.
A hideg levegő lefelé száll, a meleg fel. A fizikát nem tudod megb...ni.
Mókolni lehet, pl láttam videókban ilyen fóliából tákolt csöveket amivel elvezették a levegőt a klímából máshova (is).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!