Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Árverésen vett lakás adósságát...

Árverésen vett lakás adósságát is magamra vállalom?

Figyelt kérdés

Az adósságát úgy értem,amivel az minden tartozást(víz,villany.stb)

de ami a kérdés lényege amivel az adóhivatal megterheli.Vagy azt a tulaj fizeti az adóhivatal felé?

#árverés,lakás,adó,árverésen szerzett lakás,
jún. 23. 17:59
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Azért árverezik el, mert tartozása van.
jún. 23. 18:52
 2/7 anonim ***** válasza:
54%

Igen, te fizeted ki a végrehajtónak. A végrehajtó abból kifizet minden tartozást, a maradékot odaadja a tulajdonososnak.

Olyan is van, hogy a befolyt vételár nem elég a tartozásokra. Akkor kifizetik a hitelezoket sorrendben, és a maradék penzzel a tulajdonos még továbbra is tartozik.

jún. 23. 19:51
 3/7 Noren1989 ***** válasza:
66%

Nber, te hülye vagy?

Az adóssàg ilyenkor rendezve lesz, te terhelésmentesen veszed az ingatlant. Mondjuk màs kérdés, h mennyi közmű lett kikötve, ha az előző tulaj igy csinàlta...

jún. 23. 20:19
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Amièr megveszed, abból fizetik-fogják le a tartozást. A maradèk, ha lesz, a tulajè.

Mindig annyièrvadják, hogy a tartozás fedezve legyen a vètelárból.

jún. 23. 21:12
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem.
jún. 24. 06:16
 6/7 A kérdező kommentje:

Noren1989

Én is úgy tudom,ahogy te írtad.A közmű nem is nagyon érdekel,csak a NAV amit a lakásra terhel.

jún. 29. 20:43
 7/7 Noren1989 ***** válasza:
Tehermentest akartam írni, elnézést kérek.
jún. 29. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!