Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mennyire keresik vagyis...

Mennyire keresik vagyis mennyire eladható, egy felújításra szoruló ingatlan?

Figyelt kérdés
jún. 14. 22:48
 1/4 anonim ***** válasza:
90%
Keresik, azonban az elsődleges szempont az elhelyezkedése, a környék hogy milyen. Sokan vesznek felújítandót megfelelő környéken.
jún. 14. 23:56
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, hol van és mennyiért árulják. Azt veszik meg, ami felújítással nem kerül többe, mint a környéken egy felújított vagy építkezni. Már ha kelendő a környék. Nagyvárosokban, és agglomerációkban mindent el lehet adni, ha reális az ár. Kihaló falvakban romos ház telekáron sem megy el. De hát ki kell próbálni és kiderül.
jún. 15. 06:05
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Annak idején én kifejezetten olyan lakást kerestem ami teljes felújítást igényelt.

Mert úgy a saját ízlésem szerint alakíthattam ki.

Az elhelyezkedés volt fontos,a környék,3-4 emeletes, legfelső emeleti tégla társasházt kerestem

jún. 15. 08:14
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Felénk nem fogynak a régi felújításra váró házak, mert nem éri meg őket újjá építeni. Ennek nem a szerkezeti hiányosságok az okai, hanem egyszerűen túl vannak árazva!!! Akinek van pénze nagy mértékű felújításra, az már újat épít, ráadásul az építési hitel sokkal kedvezőbb, mint a régi házra adott hitel.

Általánosságban az mondható el azonos m2-re vetítve, hogy egy új ház kívülről készre annyiba kerül telkestől közművekkel, mint egy szakadt felújításra váró ház, ami nincs leélve, de 20-30 éve nagyobb felújítás nem történt rajta.

Ez volt a jellemző 2021-ben mikor építkeztem és most is az 2024-ben.

Jelenleg kb 400000 ft/m2 a komplett felújítás költsége, + új villany bekötés, mert a mai házaknak jóval nagyobb az igénye. Mivel általában cserélni kell a betáp kábelt és a dobozt is annyiba kerül mint egy új bekötés.

Aztán 550-600000 ft/m2 áron hőszivattyús kulcsra kész házakat építenek + telek

jún. 15. 09:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!