Melyik lakást vennéd?Első em.,nem liftes, teljes belvárosi,35 négyz.méteres lakás vagy belvárostól pár percre lévő,első em.,liftes házban 47 négyz.méteres?Első nem tízemeletes,fürdszőbája ok utóbbi tízemeletes,fürdőszobája teljes felújításra szorul.
Első emeletnél lényegtelen hogy van lift vagy nincs.
Az hogy belváros, az nagyon tág fogalom, nem mindegy hogy melyik utca.
Balesetnél is nehéz megmászni egy emeletet, a kor mindegy... Viszont nekem a kisebb jobban tetszik... Pedig volt balesetem, és nehezen tudok pár lépcsőfokot is megtenni, szóval nagy dilemma...
Elég értelmetlen így összehasonlítani, mert mindkettő lehet jó is rossz is. Szomszédtól, környezettől függően.
Az sem mindegy milyen belváros, Nyíregyháza belváros vagy Budapest belváros. Bulinegyed utcája vagy csendes parkos rész. Ezer dologtól függ.
Az időskor téma is olyan, hogy manapság nem egy életre vesznek házat az emberek, kezdő lakásnak meg jó lehet egy kisebb 35 m2-es is.
Én személy szerint 40+ m2-en legalább 1,5 szobában érzem jól magam. De mellette ugyanúgy számít a környék is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!