Huszonéves fiatalok! Ti hogyan terveztek házat/lakást vásárolni kedvezmények igénybevétele nélkül?
Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, hogy aki most huszonéves, és nem tudja/nem szeretné a kormányzati kedvezményeket igénybe venni, az hogyan vesz házat/lakást jelenleg? Munkát váltotok? Pestre költöztök? Vidéken is olyan horror árak vannak már, miközben a fizetés nem követi ezt.2021. okt. 2. 10:32
1/10 anonim válasza:
Egyszerű, dolgoztunk, így igénybe tudjuk venni a kedvezményeket, amikeket a gyerekek után adnak, mivel akarunk gyereket.
2/10 anonim válasza:
Tanulsz, dolgozol normális fizetésért, nagyjából 3-5 év alatt összerakod az önrészt és hitelre veszel valahol valamit, ahogy a világon mindenütt, mindenki aki nem született milliomosnak!
3/10 anonim válasza:
0-24-ben ülök a Gyakorin, sírdogálok és várom a sült galambot.
4/10 anonim válasza:
Én úgy hogy Calabriában vettem egy házat, és ha fel lesz újítva meg át lesz alakítva akkor kicuccolok. A munkám nem helyhez kötött így igazából mindegy hol vagyok az EU-n belül, a ház meg felújítással együtt lesz annyi mint itt egy üres telek vagy egy lepukkant hobbikert.
5/10 anonim válasza:
És nem gondolkoztál el azon, hogy miért ennyire olcsó ott?
Szerintem járd körbe a témát, mielőtt 1€-t is beinvesztálsz!
Azelőtt is legalja hely volt Európában, de a migrációval földi pokollá változott.
6/10 anonim válasza:
5
Többször voltam kint a vásárlás előtt, tavalyelőtt 3 hónapig kint éltem, nem vaktában vettem ott egy házat. Teljesen oké, csak munka nem nagyon van. Semmivel sem rosszabb mint egy átlag magyar város. Csak jóval olcsóbb.
7/10 anonim válasza:
Hát, te tudod!
Én 40 éve élek Emilia-Romagna tartományban, most csak közeli rokonom betegsége miatt vagyok itthon.
Ismerem az ingatlan árakat itthon is, otthon is, azok mindent elmondanak.
De legyen szerencséd!
8/10 anonim válasza:
Jah kint élsz 40 éve mégis magyarhírlapot linkelsz :DDD
9/10 anonim válasza:
30-as éveim elején járok. Én úgy tervezem, hogy a nagy árrobbanás előtt vett lakásomat eladom, piaci hitellel kiegészítem a vételárat
10/10 anonim válasza:
Majd külföldön, hitelből. Itthon nincs kedvünk 50 évre adósságba verni magunkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!