Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Huszonéves fiatalok! Ti...

Huszonéves fiatalok! Ti hogyan terveztek házat/lakást vásárolni kedvezmények igénybevétele nélkül?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, hogy aki most huszonéves, és nem tudja/nem szeretné a kormányzati kedvezményeket igénybe venni, az hogyan vesz házat/lakást jelenleg? Munkát váltotok? Pestre költöztök? Vidéken is olyan horror árak vannak már, miközben a fizetés nem követi ezt.

2021. okt. 2. 10:32
 1/10 anonim ***** válasza:
65%
Egyszerű, dolgoztunk, így igénybe tudjuk venni a kedvezményeket, amikeket a gyerekek után adnak, mivel akarunk gyereket.
2021. okt. 2. 10:37
 2/10 anonim ***** válasza:
75%
Tanulsz, dolgozol normális fizetésért, nagyjából 3-5 év alatt összerakod az önrészt és hitelre veszel valahol valamit, ahogy a világon mindenütt, mindenki aki nem született milliomosnak!
2021. okt. 2. 11:03
 3/10 anonim ***** válasza:
77%
0-24-ben ülök a Gyakorin, sírdogálok és várom a sült galambot.
2021. okt. 2. 11:06
 4/10 anonim ***** válasza:
69%
Én úgy hogy Calabriában vettem egy házat, és ha fel lesz újítva meg át lesz alakítva akkor kicuccolok. A munkám nem helyhez kötött így igazából mindegy hol vagyok az EU-n belül, a ház meg felújítással együtt lesz annyi mint itt egy üres telek vagy egy lepukkant hobbikert.
2021. okt. 2. 11:12
 5/10 anonim ***** válasza:
89%

És nem gondolkoztál el azon, hogy miért ennyire olcsó ott?

Szerintem járd körbe a témát, mielőtt 1€-t is beinvesztálsz!

Azelőtt is legalja hely volt Európában, de a migrációval földi pokollá változott.

2021. okt. 2. 11:59
 6/10 anonim ***** válasza:
19%

5

Többször voltam kint a vásárlás előtt, tavalyelőtt 3 hónapig kint éltem, nem vaktában vettem ott egy házat. Teljesen oké, csak munka nem nagyon van. Semmivel sem rosszabb mint egy átlag magyar város. Csak jóval olcsóbb.

2021. okt. 2. 12:16
 7/10 anonim ***** válasza:
83%

Hát, te tudod!

Én 40 éve élek Emilia-Romagna tartományban, most csak közeli rokonom betegsége miatt vagyok itthon.

Ismerem az ingatlan árakat itthon is, otthon is, azok mindent elmondanak.

[link]

De legyen szerencséd!

2021. okt. 2. 12:34
 8/10 anonim ***** válasza:
21%
Jah kint élsz 40 éve mégis magyarhírlapot linkelsz :DDD
2021. okt. 2. 17:33
 9/10 anonim ***** válasza:
52%
30-as éveim elején járok. Én úgy tervezem, hogy a nagy árrobbanás előtt vett lakásomat eladom, piaci hitellel kiegészítem a vételárat
2021. okt. 2. 20:35
 10/10 anonim ***** válasza:
40%
Majd külföldön, hitelből. Itthon nincs kedvünk 50 évre adósságba verni magunkat.
2021. okt. 5. 10:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!