Attila Bé kérdése:
Vennèk egy ăgyat, de a règit elvitetnèm (annak a helyère rakatnăm be az ujat). Nem viszik el a règit, ha meg szăllitokkal lomtalanitok, kb-re tudjăk csak, mikorra hozzăk az ujat (2-4 hèt). A lomtalanităs akkor hiăba napra kèsz. Mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
jún. 7. 14:10
1/7 anonim válasza:
Akkor rakd ki a régit, amikor meghozták az újat, nem túl bonyolult ez :)
2/7 A kérdező kommentje:
Hova rakjam ki?
jún. 7. 15:25
3/7 anonim válasza:
Udvar, erkély, tároló, másik helyiség, átmenetileg ismerős udvara, erkélye, tárolója, üresz szobája/egyéb helyiságe... AS lehetőségek száma végtelen.
4/7 anonim válasza:
Meghirdeted neten ingyen elvihetőként/1 tábla csokiért.
5/7 anonim válasza:
4 #
soha nem még ha1 éves is lesz akkor sem
6/7 anonim válasza:
Kérdező, dobd fel a régi ágyat a facebook-on, hogy ingyen elvihető csak a pontos napot még nem tudod és el kell érte jönni, ki kell a lakásból vinni annak akinek kell.
Biztos lesz aki elvinné az ágyat és meg tudod vele beszélni, hogy amint tudod az új ágy érkezését akkor szólsz nekik és jönnek érte.
Ha 1 nappal előbb elviszik a régi ágyat akkor alszol 1 éjszakát a padlón matracon vagy a paplan tetején pléddel.
7/7 anonim válasza:
Ahogy én csináltam.
Feltettem ingyen nem kellett senkinek, feltettem 30 ért, lealkudtak 20ra és már jöttek is érte. Marketplace a legjobb erre vagy a helyi csoportok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!