Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Miért délben járnak a kukások?

Miért délben járnak a kukások?

Figyelt kérdés
Vagy délben jönnek, vagy egyáltalán nem, kint hagyja az ember és akkor másnap talán elviszik. Ilyen óriási gondok vannak a szemétszállító cégnél? Az én időmben 4-5-kor jártak, mire beindult az élet a városban már végeztek, és a forgalmat sem tartották fel.
máj. 21. 11:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
85%

Áttervezték az útvonalat, és most a napi terület vége felé vagytok. Ha épp lejárt a munkaidejük, már nem fértek bele.

Rendszeresen idegesíteni kell a szolgáltatót, ennyit tudsz tenni. Ha aznap nem viszik el, másnap munkakezdéskor betelefonálsz, és a többi ott lakót is mind erre kéred. Az ügyfélszolgálatos majd továbbadja a szállítók főnökének, aki egy idő után megunja, és rendeződik a helyzet, keresnek valami megoldást.

Nálunk a zöldhulladékkal volt gond egy időben. De a rendszeres telefonálgatást megunták, mostanában mindig aznap viszik. Van, hogy csak délután, ha pont úgy összejön nekik tavasszal, de hát ez már nem az én gondom. Az én gondom az volt, hogy mivel egy szűk kis utcában lakom, vagy a gallykötegek vannak a házam előtt, vagy az autóm.

máj. 21. 15:19
 12/14 anonim ***** válasza:
50%

"Színtiszta matek, tehát pontosan lehet látni előre, mikor fog a kukásautó megtelni"

Ugyan már. Az egyik héten teljesen tele van a kukám, a másik héten meg csak félig. Az egyik héten összeseprem az udvart és minden nap eszek dinnyét, és tele lesz csurig. Ezt nem lehet előre kimatekozni az íróasztalnál...

máj. 23. 14:47
 13/14 A kérdező kommentje:

Azért írsz butaságot, mert kevesebb lehet a kukákban, de több nem. Nálunk például nem viszik el, ha nem lehet lecsukni a tetejét. Tehát igenis pontosan lehet tudni, hogy mikor telik meg a kukáskocsi, például hány 120 literes, és hány 240 literes kuka fér bele. Ha kevesebb van a kukákban, akkor nyilván az adott útvonalon nem fog megtelni a kukáskocsi, de azt pontosan lehet tudni, hogyha minden kuka tele van, ez mikor fog bekövetkezni.

Egyébként még mindig nem vitték el!!!

máj. 25. 10:22
 14/14 anonim ***** válasza:

Nem az előtted író vagyok. De nálunk pl a szomszédok rendszeresen plusz zsákokba raknaki ki a kukájuk mellé még szemetet és nem foglalkoznak vele, elviszik.

Én meg a másik véglet vagyok. Köteles vagyok a minmum heti kétszer 70 litert kifizetni, pedig közel sem teszek ki ennyit. Sokszor a konyhai 20-25 literes zsákot kötöm be és azt teszem ki a kapu elé, nem is rakom a kukába. Mert még a zsák sincs dugig.

A kukások úgy vettem észre, hoyg még örülnek is neki, hoyg nem kell a kukát emelgetni, csak felkapják a zsákot és bevágják az autóba. Nekem is jobb, mert nem kell behoznom az üres kukát. Évek óta így megy, nem csinálnak ügyet belőle.

máj. 25. 10:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!