Alattunk lakó cigifüstje beszáll a lakásba, mit tehetek? Ötletek?
Sziasztok!
Az alattunk lakó cigifüstje beszáll az erkélyükről az erkélyünkbe, nappaliba és még a melle levő ablakon a szobába is.
Mit ajánlatok, mit tehetünk?
Légtisztító berendezés, cigifüst elszívó vagy valami légelterelő az erkélyük fölé?
Bármi ötletet szívesen fogadunk.
Olvastam a korábbi ötleteket, hogy öntsük le vízzel, de az nem opció, mert van kb 10cm-es széle az erkélynek és nem tudnánk beönteni a vízet hozzájuk, illetve a rongyrázás sem opcíó, mert van nekik szunyogháló végig.
Köszi az öteletet,
egy elkeseredett felső lakó
A légtisztító a cigifüst ellen az jó cucc, de az a dohányosoknak jó, hogy ne legyen cigifüst szagú a lakás. Számodra nem ideális, mert attól még a cigifüst szagát ugyanúgy megérzed majd, csak nem ül meg órákig a helyiségben, ennyivel lesz jobb a helyzet. Merem feltételezni már az idegesít, ha megérzed a szagát. Én ugyan dohányos vagyok, de mióta leszoktam a hagyományos cigarettáról, engem is zavar a cigifüst szaga. Azóta értem miről beszéltek, előtte elküldtelek volna a halál f.....ra, már ha úgy tűnik nem tudnál lecsapni, ha letudnál, akkor csak magamban.
Nem nagyon lehet mit kezdeni ezzel a helyzettel, dohányzónak is valahol dohányoznia kell, de az is érthető, hogy ez meg téged zavar, hogy hozzád bejön a szaga, ha nyitva az ablak/ajtó nálad is. Szellőztetni meg kell.
Rossz üzletet nem kötsz azzal, ha veszel egyet. Rengeteg port felfog, ha portalanítasz és közben bevan kapcsolva, akkor pláne, sokkal kevesebb szállópor lesz később a lakásban és egyébként tök jó, friss levegőt csinál, konkrétan érzed hogy a kiáramló levegő minősége más, de oxigént nem tud előállítani, szóval szellőztetni kell.
Ez a társasház átka, szagolod a másik bűzét, és hallgatod ahogy a kádban fingik.
Nyilván ő is azért az erkélyen pöfékel, hogy ne legyen full bagószagú a háza... de mivel ő nem érzi a bagószagot mert dohányos, téged csak egy kényes hülyénel fog tartani és semmi empátiát nem fog mutatni...
Én alattam füvet szívnak rendszeresen, annak meg teveszar szaga van, és jön be a gyerekszobába is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!