Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mit lehet tenni elmeháborodott...

Mit lehet tenni elmeháborodott szomszéd ellen?

Figyelt kérdés

Egy szomszédom van.

Teljesen agyatlan.

Nem dolgozik, egész nap minket les a kerítésen át, szól mindenért.

Nem tetszik a kertem, írtsam ki, a kocsibeállót építsük arrébb, mert az sem tetszik, ahogy a ház színe se.

Ez hangos, az nem jó így..

Közben landol minden át A kerítésen amikor azt hiszi nem látjuk, tudjuk.

A felmosó vize, a maradék

vegyszerei, a szemete stbstb.

Feljelentés felesleges, semmit sem tesznek, plusz jön másnap dupla adag szemét.

Létezik olyan térelválasztó kerítéselem, ami nagyon nagyon magas, nem lehet átlátni és szabályos az építése?

Gondolok itt arra, hogy a közös kerítés az ő feladata (balos), hozzá nem rögzíthetek semmit, de elé tehetek valamit?

ápr. 22. 21:59
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Szard le nagy ívben és csinájl mindent úgy, ahogy te akarod, ne alkalmazkodj hozzá. Ha pattog meg sem kell hallani, az mégjobban fel fogja idegesíteni. Tenni mit tud? Üvöltözni? Majd megfájdul a torka, és még idegesebb lesz, ha ilyenkor csak kiröhögöd. Bekaphatná, ha megengednéd. A kerítésre meg szerelj fel szögesdrótot.
ápr. 24. 12:04
 12/12 anonim válasza:
11/11 Én is ezt csináltam most a szerencsétlen kínjában a zöld szemetes zsákjaimat lopkodja.Miért nem lehet ezeket a Lipótra vinni és akkor az egészséges emberek nyugalomban élhetnének?
aug. 21. 10:43
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!