Álló lámpához keresek egyszerű lámpabúrát. Hol találok ilyet?
Figyelt kérdés
Ilyesmi lámpánk van:
Eltört a felső, nagyobb üvegbúra. Szeretnék helyette újat venni, de külön csak egy ilyen egyszerű lámpabúrát nem találok sehol. Nem akarok emiatt egy egész új álló lámpát venni. Tud valaki segíteni? Köszönöm.
ápr. 4. 19:18
1/7 anonim válasza:
Lámpaboltban.
alkatrészboltban.
IKEÁ-ban.
Fel kell hivogatni őket, van-e.
De használtan is lehet apróhirdetésből, csak a méret stimmeljen.
2/7 A kérdező kommentje:
IKEA-ban van? Nem látom, hogy lehetne külön csak ilyen búrát venni. Jó pár webshopot is megnéztem, és nem találok ilyet.
ápr. 4. 19:33
4/7 anonim válasza:
Hát ez nem olyan egyszerű, mert gondolom, csavaros, tehát nem olyan, hogy bármi jó rá. Írj az Ikeának, hátha.
5/7 anonim válasza:
6/7 anonim válasza:
Hát az a helyzet, hogyha találsz is, akkor sem hiszem, hogy sokkal olcsóbb lesz, mint a teljes lámpa, ami ugye elég olcsó. Én vennék egy új lámpát a helyedben.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippeket. Írtam az IKEA-nak, sajnos nincs nekik. Jökel állólámpa egyébként.
ápr. 5. 11:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!