Hogyan lehet biztonságosan feljuttatni egy ötlépcsős teraszra egy elektromos kerekesszéket?
Nézd meg például a helyi postát vagy iskolát ott milyen rámpa van. 1 méter szintemelkedéshez szerintem 7-8 méter kell hogy biztonságos legyen.
Ha nincs hely a rámpának, akkor marad az emelő, azon belül az ollós emelőt szokták a rokik használni.
A leírásból nekem úgy tűnik, hogy te fel tudsz menni a lépcsőn, csak a szekérnek kell valami megoldás. Annak szerintem egy egyszerű 2-3 m-es rámpa is elég, amennyiben van olyan családtag, aki felviszi. A kocsi saját motorja segít, csak irányítani és tartani kell.
Ha nincs ilyen személy, akkor egyszerűbb építeni egy tárolót a lépcső mellé.
Ha esetleg neked magadnak is szükséges a székkel feljutni, akkor kell egy lift, a lépcső mellé. Viszont az aránylag sok pénz.
Nem a székről kellene a kép, hanem a teraszról...
Egyébként teljsen logikus, egy rámpa kell és kész. Mert gondolom nem lesz mindig valaki aki ölbevegyen felvigyen, majd felcincálja a széket is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!