Az ágyi poloska hogyan védhető ki, ha szállodába kell menjek egy éjszakára?
Nem lesz nálam semmi csak a napi ruhám, reggel megyek, másnap este jövök.
De félek ott aludni, annyit hallottam már ágyi poloskákról hogy iszonyú.. szóval hogyan fogom tudni, hogy ott biztonságban vagyok?
Valami tipp, ötlet?
Szállodában szinte esélytelen ágyi poloskával találkozni.
De, ha utána 90 fokon kimosod a ruhákat, az kiírtja, ha esetleg össze is szedted.
Az ágyi poloska megléte nem függ a szálloda kategóriájától, luxushotelekben ugyanúgy előfordulhat, ha egy vendég bevitte. A takarítás sűrűsége, milyensége nem igazán számít, mert porszívózás, felmosás stb nem tünteti el, csak megfelelő rovarirtás, és rovarirtást nem rendelnek minden vendég után.
Az ágyi poloska, hogy ha van, nagy eséllyel az ágyban rejtőzik, ezért vizsgáld át az ágyat, húzd le a lepedőt, nézd meg a matrac alját is, végig a varrásokat. Ha lakik ott poloska, apró fekete ürüléknyomokat lehet látni vagy akár magát a rovart is. Ha ilyet látsz, szólni kéne a személyzetnek. Ha nem látsz ilyet, akkor is legcélszerűbb hazaérve rögtön magas hőfokon kimosni az összes ruhádat, a táskádat és cipődet pedig kiporszívózni.
Nem gondolom én se hogy rögtön ágyi poloskás szobához lesz szerencséd, de ha félsz tőlük, azért lehet óvintézkedéseket tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!