Budapestiek és Budapestről ingázók! Néhány mondatban szeretném ha elmondanátok milyen környezetben laktok, és miért jó vagy rossz ott élni? természetesen megnevezve a kerület rész/ település nevét
Nem panel, Bp. XVI. ker., annak Árpádföld kerületrésze.
Nagyszerű, kisgyermekes környék, játszóterekkel, kis forgalmú utcákkal, nagyon tiszta levegő, kötöttpályás, kényelmes tömegközlekedéssel bejutás a városba. Közelben nagyáruházak, lovardák, keleti és déli országrész könnyen elérhető.
4. Kerület Káposztásmegyer 1.
Panel, 1 emelet (inkább magasföldszint, alattam nincsenek lakások)
Előnyök:
- csendes ès nyugodt környèk, nagyon közel a termèszet
- nem igazán vannak problèmás elemek, túl kint van, ès túl drágák már a lakások
- szerencsère a környèket folyamatosan fejlesztik, szabadidőparkok, sètányok, futópályák, bicikliutak folyamatosan.
- Olcsó a lakás fenntartása, szerencsère zajok sem nagyon ès szagok pedig egyáltalán nincsenek.
-persze ez szubjektìv, de nekem a családom ès a baráti köröm nagy rèsze is itt èl a közelben, nem költöznèk máshová (újpest az egyik leg lokálpatriótább kerület)
- iszonyat közel van minden, boltok, rendelők, iskolák. Csak a ház kb 80 mèteres körzetèben van 1 spar, 2 csomagautómata, dohánybolt, kìnai üzlet stb.
Hátránykènt talán azt tudnám felhozni, hogy nagyon a város szèle, de kb fèl óra alatt bent vagyok Göncz Árpád városközpontban a munkahelyemen, nagyobbrèszt úgy is bringával járok. (De a tömegközlekedès is nagyon kiszámìtható, mert mind kötöttpályás)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!