Mást is zavar hogy társasházak padjaira járnak iskolás tinik enyelegni?
Ha az a pad közterületen van akkor semmi közöd hozzá mit csinálnak rajta mások. Ha nem közterületen van akkor ha ott laknak a tinik, szintén semmi közöd hozzá, ha nem laknak ott akkor meg elzavarod őket és kész.
Olyan régen voltál már tini, hogy eszedbe se jut milyen is volt neked is akkoriban? Ez szomorú, ha valaki már nem is emlékszik rá vagy nincs mire emlékeznie, mert nem is csinált semmit tiniként sem.
Kissé gorombának találom a kérdésed alatti kifejtésed.
Engem nem zavarna ha ilyen helyen élnék, fiatalok, hadd szórakozzanak, főleg ha mem hangoskodnak.
Szomorú megkeseredett egy ember lehetsz :D
Inkább örülj neki,hogy nem agresszív részeg hajléktalanok fetrengenek azon a padon
Há' hogyne! Hogy Hajós Andrást idézzem körülbelül, nem pontosan. "Felháborító, hogy mennek az utcán kézenfogva meg csókolózva a fiatalok, én meg megyek az utca túloldalán, egyedül, bánatosan, öregen. Hát a k.... anyjukat!" :D
Dehogy zavar, örüljenek egymásnak, érezzék jól magukat és hát "egymást", egy pillanat műve az egész és máris az időnek a "karcai" ott lesznek az arcukon. Engem az sem zavar ha piálnak, nem hogy "enyelegnek". :) Én is ott piáltam, ott enyelegtem valamikor, tök jó volna újraélni... Széjjel vet az irigység!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!