Bojler hideg vizes flexicső csere úgy hogy víz van benne?
Igen tudom, gyakorlatilag én 3000 m3 víz alatt cseréltem tolózárat, igaz egy hétig csak felkészítettem az embereket, akik ugyanígy tartottak, hogy a dolog katasztrófával fog végződni!!!
Kimentünk a helyszínre, kiosztottam a feladatokat, ami csak kamu volt, hogy lássák milyen fontos emberek, és újra elmondtam mit kell csinálni, ha
bekövetkezik a "katasztrófa"! Kolléga fent állt a csövön a pótalkatrésszel!
Levettem a tolózár tetejét, majd a tolózár szívét kicsit megemeltem, így a
víz feltöltötte a leeresztő csövet, majd elzártam és rögtön kiemeltem, a kolléga csak nézett, rakd már bele,mert elmúlik a vákuum a csőben!!!!
Csodálkozva nézte egy csepp víz se ment mellé, hívtam a kollégákat, le lehet csavarozni, kész!!!!!!
Ezt a csőcserét hasonló módon kell végrehajtani, lezárni a meleg csapot, ha víz folyik ki az minimális, kicserélheted a csövet, természetesen gyorsan, előkészítve minden szükséges szerszámot, és kész!!!!
A szerelést ajánlom ,a Flexi csövet NEM! Pár éve, én is fexibilis csővel kötöttem be a bojlert, bírta -bírta, de egy szer csak eldurrant, és pont éjjel , és télen. Át szereltem fix rézcsőre, azóta nyugodtan alszok.
Gondold át te is milyen csövet teszel fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!