Mit lehet tenni a büdös, dohos szag ellen?
Akkor ha csak 5 napot vagyok egy szálláson. Utazóként kivettem egy apartmant, minden jó de igazából büdös van. Nem vagyok benne biztos, hogy a lakás dohosodik tudjátok ilyen légkondiról mehy a fűtés és amikor ilyenbe botlottam akkor mindig ugyanezt a kellemetlen szagot éreztem amit kiszellőztetni sem lehet.
Na most sok pénzt, energiát nyilván nem akarok ebbe fektetni. Aki járt már így az, hogy szüntette meg ezt a szagot? Egy légfrissítő vagy valami illatosító elég. Pontos márkát, típust kérnék. Attól nem csak keveredni fog ez a szag meg a légfrissítő illata? Van olyan cucc ami tényleg kb. megszünteti az ilyen állott szagot a lakásban?
Meg a szádat is.
Másnak jobb tipp?
Próbáld felderíteni az okot, hogy mitől van ilyen dohos szag. Lehet, hogy a fűtés nem megfelelő, vagy vizesedik valahol. Tehát az okot kellene megtalálni.
Jól be kellene fűteni és kiszárítani.
Ha csak 5 napot vagy a szálláson a másik 2 nap van egyáltalán fűtés, szerintem nincs és ez bizony lehet a kiváltó ok is.
Ha már ilyet erzel, ott valahol vastagon áll a penész.
Szekrény mögött, falvédő mögött, sok esetben teljesen rejtve a parketta alatt.
Köszi. Igazából nem olyan sűrűn bútorozott a hely. Felújított, szép a festés penésznek nem találtam nyomát fürdőben sem. Én nagyon arra gyanakszom, hogy ez a beltéri klíma csinálja ezt a szagot de muszáj nyomatni mert különben hideg van. Lehet nem ment előttem napokig, nem tudom mikor volt itt vendég korábban. Szellőztetek napközben meg próbálom folyamatosan melegen tartani a kecót.
De pluszban tényleg az érdekelne, hogy milyen jó tüneti kezelés van amitől jobb lesz itt a levegő legalább érzetre. Hogy jobb legyen a közérzetem ebben a pár napban, megha valaki idejön akkor ne úgy lépjen be hogy de büdös van.
Igazából ilyen, ez az:
Mint mondtam utazom, tehát eszem ágában sincs olajradiátorra költeni. Nem tudnám és nem akarnám magammal hurcibálni a következő városokba.
Ha 2 napi távollétedben a helyiségben klímás fűtés nem működik, akkor a tápcsatornába valóban belerohad a víz és indításnál büdös lesz. Egyértelműen a klíma a felelős.
Keress másik szállást, mert légionárius betegséget fogsz kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!