A léces ágyrácsokat odaszokták rögzíteni az ágykerethez valahogy?
Amit kinéztem ágyat olyan ágyrács van hozzá aminél a lécek egy szövetszalaggal ( nemtudom ennek a pontos megnevezését ) vannak egymáshoz rögzítve. De ilyen esetben nem kell valahogy rögzíteni a rácsot az ágy két végénél? Ha nem akkor nem mászkál, csúszkál majd el a matrac alatt?
Ebben a videóban mutatják az ágyrácsot amiről beszéltem.:
https://www.youtube.com/watch?v=-iz1C1ObQxI&ab_channel=V%C3%..
én az összes lécet odacsavaroztam az ágykerethez, igaz nekem ágyneműtartós az ágykeret...
Szerintem a gyár is azt javasolja hogy oda kell rögziteni
Ha a lécek hossza pont passzol (tehát csak pár mm-t tud oldalra mozogni) akkor elég a két szélső lécet odacsavarozni.
De legtöbbször túl rövidek a lécek, és végig kell csavarozni vagy szögelni az összeset.
Ès ezt meglehetne oldani fúrás vagy csavarozás nèlkül is? Mármint nem szeretnèm szètfurkálni, főleg hogy adnak rá garanciát is.
Az jó megoldás lenne ha vennèk olyan szèles lècet mint a rèsek a rácson, dekopírral felszabdalnám ès bepakolnám a rács lècei köze, vègig minden rács közè mindkèt oldalt. Majd ezzel a szövetcsíkkal, vagy ha olyat nem kapok mint amivel gyárilag összevan fogatva akkor olyannal ami a redőnyökhöz van összekötnèm úgy hogy ezekre a pici fadarabokra rászögelnèm azt a szövetcsíkot.
Ha garanciát adnak rá, akkor küldd vissza, ha lötyög.
De a gyári utasítás szerint kell rögzítened a léceket.
És ha az nem elég, akkor mehet a garis ügyintézés
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!