Fontos!! Tényleg ennyire szar hely lenne debrecen? Szerintetek is ezzel tönkre teszem az életem? Mennyire lehet megélni debrecenben?
Sziasztok, 8 évet éltem debrecemben, igaz ott nem volt munkám mikor felköltöztem pestre, itt egyből kaptam, debrecenbe nem kaptam állást sajnos.
Vagy 1 napos próbanapra hivtak be, kifizettek és vissza se hívtak, vagy már állásinterjúnál megmondák nekem, hogy túl fiatal vagyok, ez férfi munka vagy nem bírnám el a dolgokat.
Csak akkor nem értem miért hívtak be állásirtejúra, ha lány vagyok...
De légyentelen is
Na most 2 éve élek itt pesten, a meloval minden oké. Nem keresek sokat de megtudok élni. Hozzá teszem itt már 2 nap után dologzni mentem.
A nagy probléma viszont az,hogy én itt nem vagyok boldog,az elején jo volt de pár honap után egyszerűen igy éreztem semmi jó nincs az életembe, persze vannak baràtok de a környezet, meg minden nem az én világom. Már 3 hónapja vacilálok, hogy vissza menjek debrecenbe, tudom ott milyen és ott boldog voltam.
Nem akarom hogy minden nap a sírás kerülgessen....
Mindenki mondja mekkora idióta vagyok, meg hülye, hogy én vissza akarok oda költözni.
Mondták, hogy onnan az emberek eljönnek nem oda költöznek es hogy ott nem fogok munkát találni, max gyàrba meg ilyenek.
És hogy ott nagyon kevés a fizetés, nem fogok tudni megélni belőle ugy hogy albérletet fizetek.
Es folyamat lehülyéznek és ellenzik ezt az egészet.
Mondjátok meg tényleg igazuk van? Inkább éljek itt boldogtalanúl csak mert debrecenbe kevés a fizu? Csak hogy nem minden a pénz én szerintem.
Már debrecenbe lenne lakás ahova menjek... csak munkàt kell majd hamar találjak, van 2 szakmám, èrettségim nincs 9 osztályom van.
Ennyire rossz a helyzet ott? Es ennyivel jobb lenne itt pesten?
Ők sose éltek debrecembe...
Én annyira vágyok oda...a szívem is az agyam is uda húz.
Tudom, hogy nehezen de minden rendbe jön majd, de itt nem érzek már reményt.
Persze fog hiányozni pár dolog pestről de nem annyira fontosak hogy csak amiatt ne menjek el.
Főleg hogy a szemembe mondják,hogy hülye és idióta vagyok ezek miatt, nagyon rosszúl esik. Olyan mintha az én érzéseim nem is számítanának.
11#
1, "nulla épkézláb munkalehetőséggel, alacsony fizetésekkel"
2, "Az albérlet árak meg majdnek ott vannak mint Pesten."
A kettő üti egymást!
Vagy egyik, vagy másik hazugság.
De leginkább ez egész hozzászólásod az!
12-es, pedig igaza van a 11-esnek.
2-300 ezres fizetések mellé 120-180 ezres bérleti díjak vannak, aminek többek között az az oka, hogy a megyében kb. csak itt van valamennyi munka, ezért mindenki költözik ide, amivel fellövik a bérleti díjakat, viszont lenyomják a fizukat, mert minden munkára van egy csomó jelentkező.
Plusz rengeteg lakást külföldi diákok bérelnek, belőlük is több ezer van.
13 - te cáfolod magad a saját hülye szövegeddel!
Annyira sötét vagy, hogy észre sem veszed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!