Óbuda tényleg proli hely?
Figyelt kérdés
Azt írták gyakorin de én nem hiszek nekik,szerintem csak trollkodnak.2023. szept. 24. 04:29
2/9 A kérdező kommentje:
Mindegy.csak azt irták óbuda mátyáshegy ről ahol lakom 6 napja. hogy "proli és repla csak nézek körül". Szerintem egy nyugodt jó hely.
2023. szept. 24. 05:02
3/9 anonim válasza:
Ha itt, a gyakorin írták, ne foglalkozz vele, van egy kommentelő, akinek minden proli az univerzumban.
4/9 A kérdező kommentje:
Tehát jó környék?
2023. szept. 24. 06:47
5/9 anonim válasza:
Ha betűhíven idéztél, akkor az írója nem tud magyarul. Egyébként öreg vagyok, az én szótáramban a proli melóst jelent. Attól, hogy fizikai munkát végez és iskolázatlan még nem nyugtalan.
6/9 anonim válasza:
Viszonylag kevés cickány van Óbudán, a Flórián téri aluljáróban azért akadnak csöves alkeszok.
7/9 anonim válasza:
Én nem kérem ki magamnak a proli szót és vannak konkrét elképzeléseim arról, hogy milyen egy proli környék. De nem a budai hegyekben kell ezeket általában keresni.
8/9 anonim válasza:
Csak nekem tűnt fel, hogy mindennapos lett az olyan kérdés amiben a kérdező benne él/utazik/használja a kérdés tárgyát mégis kérdést tesz fel róla, hogy jó-e? :D
9/9 anonim válasza:
"Szerintem egy nyugodt jó hely."
Utána meg megkérdezed a következő hozzászólásodban:
"Tehát jó környék?"
Ne haragudj a kérdésédt de te értelmi fogyatékos vagy, hogy önmagadtól nem tudod eldönteni? Összehasonlításként sétálj egy jót a Baross-utcában vagy a Népszínház utcában, esetleg kalandozz a Blaha-Lujza környékén este vagy az Orczy-téren, esetleg a Józsefvárosi piac környékén és utána mérlegeld hogy mennyire proli hely
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!