Másnak is dobnak a postaládájába szórólapot annak ellenére, hogy ki van írva hogy nem kérnek szórólapot?
Egyszerűen nem értem, ennyien nem tudják a feliratot elolvasni? Ha napokig nem vagyok ott, egy köteggel veszem ki ezeket a szemétrevalókat a postaládából és dobom is egyenesen a kukába. Egyáltalán mire számítanak egy olyan lakótól akit a postaládája szerint sem érdekelnek ezek a hülye hirdetések?
Egyetértek hogy nem ez a világ legnagyobb gondja, de ahhoz képest hogy milyen könnyen figyelhetne ilyenekre az az agyhalott szórólapos, szerintem igenis zavaró ez az igénytelen munkavégzés. Van erre valami megoldás?
Igen, nekünk is.
A szórólapos arra kapja a pénzt hogy x szorolapot x kulonbozo embernek bedobja. Neki mindegy kinek. Kb ehberert dolgozik
Szerencsére nálunk figyelembe veszik ezeket a kiírásokat, matricákat a postaládákon. Amióta kiragasztottam, hogy nem kérek szóróanyagot, kb. semmit nem dobálnak be - előtte mindig tele volt tömve.
Szerintem azon kívül, hogy jelzed a postaládádon, hogy nem kéred, nem nagyon tudsz tenni semmit. Esetleg ha véletlenül látod a terjesztőt, akkor szóban is megkérheted, hogy ne dobjon be neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!