Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Megéri drágább légfrissítőt...

Megéri drágább légfrissítőt venni?

Figyelt kérdés

Régóta dm-es légfrissítőt használunk, 550 ft, 300 ml-es. Alapvetően jó illatú, de már nagyon unom és szinte kellemetlennek érzem. Váltani szeretnék, csakhogy nem tudom, mire. Glade? Air wick? Ambi pur? Ezzel a hárommal találkozok, ami (állítólag) minőségi. 1-2 régebben próbáltam másból, azok undorítóak voltak. Utána ragadtunk le a dm-es Denkmitnél.

Nézem az árakat, a Glade 300 ml-es ~1000 ft, az Ambi pur 300 ml-es közel 2000 ft (1500-1800 között), az Air wick pedig 1700 ft 237 ml-ért. 550 ft-hoz képest hatalmas különbségek, hát még mennyiségben.

Ti milyen légfrissítőt használtok, mennyiért veszitek és mennyire vagytok elégedettek?

jan. 18. 20:50
 1/6 anonim ***** válasza:
73%
Semmilyent, szellőztetek, elégedett vagyok vele.
jan. 18. 21:26
 2/6 anonim ***** válasza:
52%
A légfrissitök müködése: Egy erösebb büzzel elnyomja az általad kellemetlennek itélt szagot. Vegyük pl. a WC-t. éppen elvégezted a dolgodat, nincs légcsere, az egész lakást elönti a szr szag. A rossznak itélt szag egy jelzés, hogy KÁRTÉKONY levegöt szivsz. A légfrissitövel elnyomod ezt a jelzést, de ugyan ugy szivod, nem keresel megoldást ártalomcsökkentésre. Tudod, ez rosszabb mint a szrszag!!!
jan. 18. 23:25
 3/6 A kérdező kommentje:

Oke, akkor te ne hasznalj legfrissitot. En fogok, es masok is hasznalnak.

A kerdesre tovabbra se kaptam hasznos valaszt.

jan. 18. 23:50
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem az airwick nagyon bejott, rengeteg illat van, tartós is, nem lehet megunni, mert 1000 fajta illat van. Egyedül a zaj volt eleinte zavaró, de hamar megszokja az ember és nem kap éjszaka az ember szívinfarktust😃
jan. 19. 01:21
 5/6 nemaRendőrség ***** válasza:

Illóolajos természetes alapanyagú (méhviasz, repce, kókusz) gyertyát használunk.

Napi 10-20 percre meggyújtjuk és tökéletes a levegőnk.

A méhviasz különösen jó mert fertőtleníti is a levegőt, de alapvetően mindhárom jobb mint a kőolaj gyertya

jan. 19. 09:56
 6/6 anonim ***** válasza:

"A méhviasz különösen jó mert fertőtleníti is a levegőt"

Köszönöm, hogy megkacagtattál!

jan. 19. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!