Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Miért nem megy az airwick...

Miért nem megy az airwick légfrissítő?

Figyelt kérdés

Tegnap elött vettem, egyszer-kétszer fújt, de többet nem.

Volt hozzá elem, amit bele is raktunk, gondoltam le volt merülve, így tettem bele Duracel elemet, de sajnos így sem. Már párszor jártunk így. A párom ki is hajított néhányat.

Másnál is volt így? Esetleg tudtok valami megoldást a kihajításon kívűl? Nekem más nem jut eszembe..

2022. dec. 5. 10:28
1 2
 1/12 Noren1989 ***** válasza:
45%
Ez nem a mozgàsérzékelős vàltozat véletlen?
2022. dec. 5. 10:38
 2/12 A kérdező kommentje:
#-es nem. 15 percenként állítottam be hogy fujjon.
2022. dec. 5. 10:45
 3/12 A kérdező kommentje:
** #1-es
2022. dec. 5. 10:45
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

" Esetleg tudtok valami megoldást a kihajításon kívűl?"

Visszaviszed oda, ahol vetted.

2022. dec. 5. 11:26
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Azért még próbáld ki új elemmel, mikor a párod nincs ott.

Mert az is lehet, hogy őt zavarja az a fölösleges plusz illat és kicseréli kimerült elemekre.

Vagy kiveszed másnap a belerakott új elemet és kipróbálod valami másban.

Vagy megméred egy multiméterrel a feszültségét.

Egy nap alatt nem kellene lemerülnie.

2022. dec. 5. 11:47
 6/12 A kérdező kommentje:

Teljesen új Duracel elemet használtam és sajnos így sem jó. Próbáltam megint más elemmel így sem.

Sajnos a blokk nincs meg így nem tudom sztem visszavinni :(

2022. dec. 5. 14:54
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Azért az gyanús, hogy már többet ki kellett dobni.

Neked nem?

2022. dec. 5. 20:47
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Airwick utántöltőt tettél bele?
2022. dec. 5. 21:06
 9/12 A kérdező kommentje:

Igen, járt hozzá utántöltő és vettem plusz 3 más illatban is.

A párom oda van az ilyen légfrissitőkért :)

2022. dec. 6. 04:58
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Az Airwick oldsalán találtam:

Használat előtt figyelmesen olvassa el és őrizze meg a biztonsági utasítást.

1) Nyissa ki a készüléket: nyomja le a készülék hátán található gombot és nyissa le a készülék elejét. Győződjön meg róla, hogy a kezével nem takarja el a készülék elejét.

2) Bizonyosodjon meg róla, hogy a készülék hátulján található kapcsoló kikapcsolt állapotban van. Helyezze a készülékbe a két AA/LR6 elemet a megfelelő polaritás szerint.

3) Mielőtt a Freshmatic utántöltőt behelyezi a készülékbe, ellenőrizze, hogy a belső piros kapcsoló a megfelelő helyzetben van-e. Ha ezt nem találta megfelelőnek, tolja fel a piros kapcsolót. Ezután helyezze be a Freshmatic utántöltőt a készülékbe oly módon, hogy a szórófej kifelé nézzen.

4) Csukja be a készüléket. Ne irányítsa a Freshmatic készüléket az arca felé. Állítsa be a készülék hátulján található illaterősség szabályozót igény szerint alacsony, közepes, vagy magas illaterősségi szintre. Aktiválást követően a készülék 15 másodperc múlva automatikusan permetez egyet. Amennyiben nem permetez, kapcsolja ki a készüléket és ellenőrizze le, hogy a 2. és 3. lépéseket helyesen végezte el, mielőtt megismétli a 4. lépést. Szükség esetén lépjen kapcsolatba az ügyfélszolgálattal.

Az utolsó mondatra felhívom a figyelmedet! Szerintem ennyi rossz tapasztalat után megérne egy telefont.

2022. dec. 6. 13:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!